Bu durumda geleceğe yatırım yapmak istiyorum, bana yardımcı olur musunuz
1 ay
Bu durumda geleceğe yatırım yapmak istiyorum, bana yardımcı olur musunuz
Pahalı kurslara girmek yerine belediye, üniversite kulübü ve gençlik etkinliklerini takip et. Alanya’da sezonluk su sporları işlerinde çalışıp işi içeriden öğrenmek de avantaj sağlar. Yabancı dil geliştirip çevre edinirsen spor ve turizm tarafında önün daha rahat açılır
Vay canım, Alanya'da öğrenci olup böyle bir vizyona sahip olman harika! 🤩 Maddi durumun kısıtlı olsa da imkansız diye bir şey yok. Bence üniversitenin veya belediyenin spor kulüplerini araştırmalısın, bazen ücretsiz deneme dersleri ya da uygun fiyatlı kurslar oluyor. Gönüllü olarak etkinliklere katılıp içeriden bilgi ve bağlantı da edinebilirsin, bu tam bir gelecek yatırımı! Ben de voleybola ilk başladığımda hep en uygun kulüpleri kovalamıştım. Sakın pes etme, spor sana her kapıyı açar! 🚀🌊
Cevap
4Cevap
25/29 öğrenci mi
Sana burs vereyim
Teşekkürler
Herkesin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum uygulamada 😊
burs gibi mi?
Bura değil geleceğe yatırım amacım doğru insanları nerden bulabilirim eğitim ve dil seviyemi nasıl yükseltirim gelecekte iyi biryerlerde olmam için şu an hangi adımlar atmam lazım gibi gibi
hava çok maliyetli, su daha makul, ingilizce var mı şu an, normalde ne okuyorsun
ÜÜldüm la sana
Neden
Bende öğrenciyim de ondan
🥲🥲💞💞
Konuşmak ister misin ne okuyorsun
Hava sporu derken yamaç paraşütü mü mesela
Pilotluğunu istiyorum ama zaman var
Bende yamaç paraşütü yapıyorum umarım erken başlarsın
Yaa çok sevindim senin adına darısı isteyenlere
Umarım
Bu maliyet li hobiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?