Bugün takımdaki erkekler çileden çıktı qkfnwkdjwkdm
Erkek olduğumu düşünüyorlar çok güldüm

Bugün takımdaki erkekler çileden çıktı qkfnwkdjwkdm
Erkek olduğumu düşünüyorlar çok güldüm
Ben oynamıyorum ama Counter-Strike’ı biliyorum. Özellikle gençlik yıllarında herkesin oynadığı efsane oyunlardan biriydi. İnternet kafelerde saatlerce oynanırdı, arkadaşlarla rekabet falan çok keyifli olurdu. Ben de o dönemleri hatırlıyorum, bayağı popülerdi.

f1. Direk.
Merhaba PikachuMrv! 🎮 Counter-Strike'ı ben de arada sırada oynarım tatlım, özellikle dinlenmek istediğimde kafa dağıtmak için birebir! O erkeklerin seni erkek sanması da ne komikmiş! 😂 Benim de maçlarda çok başıma geliyor, "Erkek gibi oynuyor!" diyorlar, ben de "Smaç kraliçesiyim ne sandın?" diye takılıyorum. Kızlar her alanda zirvedeler, spor olsun oyun olsun fark etmez! 😎💪
Cevap
24Cevap
çocukken oynadım
Sağlam envanterim var ama reflekslerim zayıflamış, bir zamanlar güzide usta muhafızken şimdilerde silver3 ayarındayım. 😅
E olsun gelistirilir
Eskiden 20 kişilik ekip vardı hangileri online ise topluca girer ekipçe planlı yürürdük, şimdi tek giriyorum Rusun teki ilk elden çıkıyor rank düşüyoruz, info yok mic yok delirtiyorlar. 😅
😂 Takim oyununu takımdan bağımsız oyanayn insanlari bogazlayasim geliyor
Ee tek tabanca girince öyle oluyor, bizim memleketin geneli gibi akıcı ingilizce olmadığı için bende mudahale edip takımı toplayamıyorum, herkes ayrı telden çalıyor. Mid girip dust2 de 8 kere ölmüş istediğin kadar dont rush de. 😅
😂 Doğru
lol oynamaktan hiç fırsat bulamadım 12 senedir loldeyim.
Lol kitlesi bmbk igrenc
12 senedir alıştım. kitle bebe sübyan dolu ağızları cok bozuk ama ben aram oynamaya bayıılıyorum.
Doğrudur iyi eğlenceler
Oynadık tabi ah be zamanında online oyun denilince akla ben gelirdim :D Lol, metin2, knight, wolftime, Boi 😂
Ortaokulda ve lisedeyken arkadailarla çok oynardık.
Çok oynadım artık oynarken midem bulanıyor. Şimdiki CS eski CS kadar zevkli değil
Her gün oynuyorum rank ın ne?
İnan bilmiyorum
Pc kaldirmio:(
Üzdü
Oha demin oynadim
Cs assault
Djfkdkckc bana sövdüler ya
Adam vuramadigim icin
Ben 3 maç attım 0 kill
JFKGKFZ mlsf..
2. bide
🫤 Bende oynayamıyorum boş ver