İnternet & Teknoloji Daha önce Counter Strike Global Offensive oynadınız mı? mrozdal Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor 2400 saatin üstünde oynamam var ve artık sarmıyor oyun :( Daha önce Counter Strike Global Offensive oynadınız mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
reisaga Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 607 cevap paylaştı. 24 saat boyunca hiç uyumadın mi😱🤪😅Sen deyince oynadım bi daha oynamadım. Çok zor bi iyun. 1 0 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayir normalini oynadim. 2006 zamanlariydi sanirim. Tam bilmiyorum iste ortaokuldaydim. Nukleer vardi geribsayim falan filan. Yoksa half life ile mi karistirdim bilmiyomEvet galiba karistirdim 1 0 Yorumla
TC-Hiper Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Oynamadım ama çok profesyonel bir e sporcu arkadaşım olduğu için bazı gelişmelerden haberim oluyor. 2 0 Yorumla
jetrizuspu Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl 1-2 defa oynadım da pek begenmedim eskisi gibi tat vermiyor 1 0 Yorumla
Kravat_takan_adam Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Geçen sene oynardım baya artık pek sarmıyor. 1 0 Yorumla