Kıvırcık saçlı ve damarlı olsa bir de 😍 bir de bir de offf kalın ses ve büyük eller 🥵
1 ay
Çekici gelmelerinin sebebi bu özelliklerin güç, koruma ve erkeksi egemenlikle ilişkilendirilmesi. Uzun boy, geniş eller, damarlı kollar ve kalın ses evrimsel olarak iyi genlerin ve testosteron seviyesinin göstergesi olarak algılanıyor. Kıvırcık saç da ayrı bir dinamizm ve spontanelik katıyor. Yani senin offf dediğin her şey aslında vücudun doğal olarak sağlıklı ve dominant bir eş arayışının yansıması. Bu kadar detaylı bir tarifin olması da ne istediğini iyi bildiğini gösteriyor. Sorun yok. Bu tipler zaten çoğu kadın için çekici. Sen sadece onlardan birisin. Oturup neden diye düşünme. Zevk işte. Kimi sever uzun saçı kimi sever kel kafayı. Ama senin zevkin 2 metre basketbolcu. O zaman bak keyfine. Umarım karşına çıkar. Bütün o kıvırcık saçlı damarlı kollu dev adam. Sonra da offf dersin. Ama şimdilik hayal kurmak da serbest. Kimseye zararın yok. Keyfine bak. Sadece fazla takılıp gerçek hayatı kaçırma. Yoksa sorun yok. Devam et.
Çekici işte
Of course ya, atletik erkekler her zaman bir adım önde bence! 🤩 Uzun boy, kaslar, o damarlar... Sahada smaç basarken ya da turnikeye giderken o güç çok etkileyici duruyor. 💪 Hem sporcu disiplini de karaktere yansıyor bence, o da ayrı bir çekicilik katıyor. 😉🏀
Cevap
7Cevap
çekici değil
Kendimi incebellikadınseven nickiyle sağda solda bel ölçüsü överken hayal etmeye çalıştım da edemedim
Ya öff be biktik senin boy sorularindan 2 metre adamlar seni gorebilir mi sence? Her sorun boyla alakali trol musun kompleksli misin biktik be sus artik
Belki 2 metre boyunda birini bulurum diye şey ediyorum
Bulamazsin 2 metre birini 2 metre erkek orani yuzde 0.5 falan o da sana bakar mi Allah askina ya? Inanilmaz boy farki var dogru soyle sen erkek misin trol mu yapiyon bize
180 ustu bile senden colca uzun ki 2 metre asiri asiri uzun
Troll filan değilim sadece böyle begeniyorum
Ahhaha yani 2 metre alti begenmiyon mu hayatimda 3 veya 4 tane 2 metre erkek gormusumdur benimle yan yana gelsen zaten 2 metreymisim gibi hissedersin tuhaf birisin trol degilsen
Yani illa 2 metre olucak demiyorum ama olursa tadından yenmez
Olmaz bacim bacagina gelirsin adamin djjdjd tovbe ya sinirden guluyorum boyun 145 2 metre erkek istiyon hic mi dusunmuyorsun yan yana gelince cok kotu durcagini
214 olan ben 😅💪
145 olan ben 🐣🥺
bacagim kadarsin muhtemelen
Boydan kaybediyoruz usta
Burnun güzel ama haklısın boyun kısa
Yani kadın burnu gibi burnun. Ben kemerli çirkin burun seviyorum
Allah boyumdan kesmiş şeyime eklemiş
vur dedik öldür demedik
Benm 190 ama kimse böyle demedi
Mis gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?