Bu sağlıklı yaşam, spor, cart curt işleri ne zaman son bulacak?
Hayat hep böyle mi gidecek? Ben sıkılmaya başladım.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sağlıklı yaşam, spor, cart curt işleri ne zaman son bulacak?
Hayat hep böyle mi gidecek? Ben sıkılmaya başladım.

Gerçek spor sever bir insan bu söylemleri tasvip etmez ve bu tarz söylemlerden hoşlanmaz. Siz spordan hoşlanmıyorsanız kendinizi istediğiniz zaman salabilirsiniz. Sağlıklı yaşam, yaşamın kıymetini bilmek ve sağlıklı yaş almak için kendi planlamasına uymak kimilerine göre bir özentilikle bir hevesle başlayan fazlasıyla cart curt konularken, kimileri için spor gerçek bir aşk gerçek bir yaşam biçimi gerçek bir tutkudur. Bazı insanlar 20 yaşında bile kendilerini salmış olarak başlarlar hayatı yaşamaya, kimi insanlar kaç yaşında olursa olsunlar vücudunun elverdiği tüm sporları büyük bir ilgi ve zevkle yaparlar. Kimseye sporun ve hareketli bir hayatın ne kadar değerli ve şifalı olduğunu ispatlamaya çabalamak değil amacım, ben varlığım ve duruşumla spora âşığım zaten, isteyen herkes ise kendilerini özgürce salabilirler..
İnsanın kendisini salması demek onun artık hiç bir beden hareketi yapmadan yatacağı anlamına gelmesin. Kadın kendini saldığı zaman vücudu yağ bezlerinin faaliyetini yavaşlaması nedeniyle eksiyede geçebilir. Onun için sağlıklı vücut, dengeli olduğu sürece şekil yönünden bir bozulmaya uğramaz. Sporu bırakmakta kasların erimesine neden olacağı için önerilmez. Dengede kalmak için basit beden hareketlerini günlük yapmak faydalı olur.
Kendini salmak diye bir şey yok aslında belli bir yaşı yok yani. Ama 70'inden sonra millet takmıyor zaten derdin tasa kalmıyor işte öyle. O zamana kadar idare et biraz.
Bunu yaşa değilde mentale başlıyorum yaşadığımız dinid strest düzensizlik çoğaldığında insan herşeyden hatta kendinden bile kaçıyor o zaman salmış oluyoruz
Kendini salmak mı, canım arkadaşım! Öyle bir yaş hiç yok, ne demek şimdi bu? 😅 Profesyonel bir voleybolcu olarak enerjimi ve sağlığımı spora borçluyum, hayat boyu da böyle devam edecek. Sıkıldıysan rutini değiştir! Plaj voleybolu süper olur yazın, ya da yeni bir dans kursuna başla, pilates çok rahatlatıcı. Bak ben bile bazen farklı şeyler deniyorum! Hadi bakalım, motivasyonu yüksek tut! 🤸♀️🏐
Cevap
20Cevap
Kadınlar yaşını gizlemediği zaman , erkeklerde yaşını saklamaya başladığı zaman kendimizi salabiliriz.. çünkü yaşlanmışız demektir
Aksine ben 30’dan sonra sıkmaya başladım ya benim 25-30 arası sıkı kariyerden dolayı salık geçti shjdjsjs bundan sonra salacağımı düşünmüyorum
80 yaşında bile kokoş bir nine olacağız. Aslanların kefeni bile pembe simli olur jdjdfhd
Benim gold taşlı olacak galiba sjdj
Vayss yakışır nsjshshs
Ben şimdiden saldım sen 102 yaşında halen nasıl salmadın yahu 😂😂
Salma Salm
Salma Salma daha gençsinn seen
Biliyorum kaç kez konuştuk 😂
Yorumlara bı bak o zaman
Yahu hemende cemkiriyorsun ayıp sana 😂
Spor yaşam şekli haline geldi, bırakmam. Öyle bir yaş yok bence.
35 olacağım hala salmadım, salmaya da niyetim yok. Spor, şeker, yağ ve hamursuz beslenmeye devam
Ben Hepsini Yiyom Hatta Her Öğünde 1 Tüm Ekmeyi Yiyom Bu Güne Kadar Hep Zayıftım Yediğim Nereye Gidiyor Belli Değildi Bu Sene biraz göbek çıktı oda yeniden erimeye başladı 😅 herhalde Ömrümün sonuna kadar zayıf kalacam Herhalde 🤣
Bilemiyorum, 50 ye merdiven dayadım. 🙄
Kendi çapımda yapıyorum bir şeyler. Gücüm elverdiğince ufak ufak takılırım.
Yaş arttıkça hiç salamayacağız daha dikkat etmemiz gerekecek
Çocuktan sonra salıyor kendini ister istemez
Salamayız. Her zaman dinç ve atik ve cart curt 😄
Düğün vardı geçti bir süre salabilirim😂
Bir süre işte yaza toparlarız😂
Yeşilçay içmeyle başla
60 yaşına kadar sonra sal gitsin 🤗
Hiçbir zaman salmayalım böyle devam
40tan sonra götü göbeği salabiliriz bence
Sanırım ölene kadar kendimi salmam ben yaa...
Evet evet sağlık önemli
Bende çok sıkılıyorum
Hiç salmamak daha iyi
Canımız ne zaman istese
Omrumuzun sonuna kadar boyle galiba 😀
İsteyen istediği zaman kendini salabilir.
Kresden beri saldik kendimizi biz
88 diye düşünüyorum
Hiç başlamasaydın bırakmayı düşünmezdin şimdi 😃
Sal gitsin djdhd
Aman koy döte rahvan gitsin be shdhd
Hahah arkandayım
Ben saldım
60'dan sonra.
Ne zaman istersen😄
Bi yanım hemen şimdi diyor bi yanım hiçbir zaman 😄
Salma
Bu spor sağlık sayesinde şu an ayaktayım inan çok faydası oluyor yorulma 😅