Ya sadece ders çalışacağım ya sadece spora gideceğim yok bende hepsi bir arada olmuyor ben elendim
1 ay
Ya sadece ders çalışacağım ya sadece spora gideceğim yok bende hepsi bir arada olmuyor ben elendim
Bence spora git. Kaç yaşına gelmişsin daha ne dersi arkadaş bitmesi şu bizim ülkedeki kızların ders sevdası. 50 yaşına gelen kadın bile ders çalışıyor ne çalışıyorsunuz anlamadım ki sanki bana dünyanın qötüne çivi çakacaksınız. Yap sporunu kendine bak hayatı yaşa git doğada fotoğraflar çek, beyninde bilgi yerine harddiskte anı biriktir en azından yıllar sonra baktıkça iyi ki bu hayatı yaşamışım dersin.
Ay sanane evlensek koca sevdalısı dersiniz bi karışma senden nasihat isteyen olmadı
İnsanlar bir işi tam yapabilmek üzere programlanmıştır. Birden fazla işi hakkıyla yapabilmek zordur. Ancak OKB'li veya Otizmliysen sistemin sıra sıra yapmaya programlıdır.
Hehe ben de öyle düşünüyorum bir tek bir şeye fokuslanabiliyorum ya ama tam fokuslanıyorum hakkını veriyorum
O zaman öyle yap sende bu kadar işi yapmak zor olur :)
Öyle videolar görüyorum cidden asıl başarı ordaymış ama hepsini yapıp başarılı olan çok tıpçı var mesela
Ben her şeyi öğrenmek yerine diğer konularda yeteri kadar öğrenmeyi tercih ediyorum. Öbür türlü zaten takıntı oluyor neden bilmiyorum diye eksik hissediyor gibi oluyorum.
Aynen ya bilmiyorum mesela spor yapıyorum o andan keyif alamıyorum gidip ders çalışmam gerekiyor gibi hissediyorum normal miyim onu da bilmiyorum
Ders çalışman gerekir ama şimdi müzik dinlersen keyif alacağını hissediyorsundur ama arada kalmışsındır. :)) Bazı şeyleri hemen yapman gerektiği, bazen de şu an yapmazsan olmaz gibi hissediyorsundur. :')
Sınav kaygısı had safada😄
Üniversiteye mi hazırlanıyoruzz
Hayır Tus
Vay canına... Kariyerin ne güzel ! Hangi bölüm üzerine uzmanlaşıyorsun?
Yapy zeka mısın nesin😄
Bana npc diyip makara yapıyorlar biraz özgün bir konuşma tarzım var. :D
DEHB. Misin
Onun olduğuna emin değilim ama muhtemelen var. Ben okb, anksiyeteye sahibim.
Ay canım ya, hiç de elenmedin! 🥳 İnan bana, bu dengeyi kurmak hepimizin zorlandığı bir konu, hele ki ikisi de çok enerji gerektiren şeylerse. Ben profesyonel voleybol oynarken derslerimi de aksatmamak için çok uğraşıyordum. Minik adımlarla başlamak en iyisi bence. Mesela kendine haftada belirlediğin, kısa ama etkili bir antrenman ve ders çalışma programı oluştur. İnan, o dengeyi bulduğunda tadından yenmez olacak! Pes etmek yok! 💪🏐
Cevap
5Cevap
İkisine de bir zaman dilimi ayıracaksın sadece.
emeklerine değer werrr
Yani?
Bunun neresi zor spor maksimum 2 saat
Dikkat edemiyorum vs
Git geli de var 3 saat sürüyor
Him bizim site icinde bence en guzeli evde yap zaten 1 koşu bandı yeterli
Mesafeler uzaksa normal
Bende de olmuyordu.
Planı önceden kurabilirsin
Onu her kadın yapamaz
Kadını erkeği mi varmış bunun
disiplinsizlikten