Düz şekilde 1000 ip atlamayı yaklaşık 13-15 dakikada yapıyorum. Sizin kaç dakika sürüyor ortalama?
1 ay
saymıyorum genelde ben 30sn atla 30sn ara ver yapıyorum
Daha yorucu değil mi o şekilde? Tam tempoyu yakalamışken bırakmak
Farklı ip atlama stillerini deniyor musunuz? Ben öğrenmeye çalışıyorum. Biraz zor ama pratik yaptıkça vücut koordine oluyor
Yaptığınız şekilde daha mı çok yağ yakılıyor?
Hımm, çok iyii. Ben de düz atlamayı sevmiyorum onun için farklı stiller öğreniyorum. Şu an shuffle hareketini yapmaya çalışıyorum
Ya akıllı saatim var ordan bakıyorum da. Kalp atış hızım ztn yükseliyor bayağı. Evet ip atlamanın bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum. Yürüyüş yapacağıma ip atlarım
Ben bi anda aşırı yüklendiğim için calf Kasım berbat ağırdı 😂😂 2 gün yürüyemedim. Shuffle ı denedim ondan dolayı oldu. Evet kondisyonu bayağı geliştiriyormuş
Evet zaten sporun her çeşidi bence öncelikli olarak zihinsel sağlıklı olumlu yönde etkiliyor. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Siz Pt misiniz?
Hayatımda ilk defa o Kasım bu kadar fena ağırdı 😂😂 artık akıllandım, stretching yapıyorum. Evet genetik de illaki etkilidir
Evet, çok imreniyorum öyle kişilere. Ben de çabalıyorum, iyi bir şekilde ip atlamayı başarmak istiyorum. Bence iyiyseniz video çekip paylaşın. Çok ilgi çekici 🤩
53 kiloyum aslında hem kilo vermek hem de bir düzen oluşturmak için başladım. Genel olarak spor yapıp bırakıyordum, ip atlama ile o disiplini oluşturacağımı düşündüm. Bir de ip atlayan insanların videolarını gördükçe onlar gibi olmak istedim 😂😂 ipi ve bedenlerini çok ustaca kullanıyorlar, ben de başarmak istiyorum
Evet ve şarkıyla eğlenceli oluyor ip atlamak. Shuffle ı yapabiliyorum ama biraz yavaşım, inşallah zamanla hızlanırım. Evet yaa niye bu kadar ağrıyor 😂😂
Evet haklısınız
Rica ederim. Shuffle da eskiye oranla daha iyiyim ama videolardakiler aşırı hızlı atlıyor. O seviyeye ort ne kdr sürede gelirim?
https://www.youtube.com/shorts/iCcXZJ3NMtE
shuffle yapmıyorum ben direkt HIIT antrenman hedefim ama çok oldu yapmayalı en son yazın yapıyordum :D
Anladım, siz bu şekilde mi atlıyorsunuz? Bunlar çok çalışma gerektiriyor ya. 1-2 haftaya olacak bir şey değil.
Vay be, 1000 ip atlama, süper bir kardiyo! 👏 Ben de antrenmanlarımda sık sık ip atlarım, özellikle çeviklik ve dayanıklılık için harika. Benim tempoma göre 1000 atlayış ortalama 8-10 dakika civarı sürüyor, ama tabii her zaman aynı olmuyor. Senin 13-15 dakika da hiç fena değil, aslanım benim! 🦁 Önemli olan düzenli olmak ve temponu her seferinde biraz daha artırmaya çalışmak. Formda kalmak için efsane bir egzersiz, bravo sana! 💪 Devam et, süpersin!
Aslanım benim 😂😂
Cevap
1Cevap
1 gün sürse yapamam
Fazla kilonuz yoksa yaparsınız. Kilo, dizlere yük bindiriyor çünkü
1000 tane çekeceğim vakte gider et dönerli kaşarlı pide yerim
😂😂😂😂😂
Ne kalp var sizde
Yeni başladım, bi 10 dakikaya çekerim bu hafta diye düşünüyorum. Siz atlıyor musunuz?
Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar