Sarı kırmızı kalplerle donatalım 💛❤️💛❤️
Galatasaray sevgisi sonsuza kadar sürecek mi?
Sarı kırmızı kalplerle donatalım 💛❤️💛❤️
Çocukluk aşkımsın...💛❤️

Sonsuza dek sürmeyecek, maalesef artık Galatasaray'lı değilim ilgilenmiyorum. Taraftar fazlasıyla uzak objektif değerlendirmeden, inandırıcı bir şampiyonluk değil bu. Türk futbolunu bitirdiler bakalım ne zaman yeniden dirilecek gerçek anlamda ne zaman takım başarıları gelecek, insan sonu belli bir maçta heyecan nasıl duyabilir, önceden belirlenmiş skorda coşkulu kutlama hissini nasıl hisseder bir insan, gerçek bir futbol sever samimi bir taraftar sonuçta gol olsun da nasıl olursa olsun demez dememeli. Teknik ve duygusal yönden gollerin ve gol sevincinin taraftarı gerçek anlamda heyecanlandırması ve sevindirmesi çok önemli. Kupon doldurmak gerçek futbol severlik değil maalesef beş para etmez boş beyinler futbolun f'sinden bile anlamazlar ama gidip her fırsatta kupon doldururlar. Gerçek taraftarlık ta bu değil
Eskiden 2 bilgisayardan aynı anda futbol takip eden ben, şu son yıllarda böyle düşünmeye başladım 👇🏼
Yapı yapı yapı...
Sürüleri kontrol etmenin en güzel yöntemlerinden biridir. Fener GS BJK taraftarlarını toola koyun gibi gut. Ülke problemlerini anlayabileni az
Dediğinede katılıyorum lakin bizim ülkede futbolun bile tadı kalmadı çunkuu yapıda var sapı da var
@ThisTimeForReal Salazar taktiği. Daha 1 ay önce okul tarandı 9 evladımızı kaybettik çabuk unutuldu gitti herkes gs konuşuyor. Bu millet yok oluyor ama futbol daha önemli değil mi?
Aşırı haklısın futbol bu ülkede gündem değiştirme aracı
Ben o şehirde yaşıyorum. Az önce sokaklarda konvoy vardı. O olayın yaşandığı sokak benim evime arabayla 10 dk uzaklıkta.
Şehirler8j ruhu yok artık. İnsanlar kafayı yemiş
Tr serverinde hiçbir şeyin tadı kalmadı
Ayyy o sarı kırmızı aşk bitmez be canım! 💛❤️ Futbol sevgisi bir tutku, tıpkı bizim voleybol aşkımız gibi! O enerjiyi, o heyecanı sahada da hissetmek bambaşka. Bu kadar coşkun bir ruha sahipken, sporla da iç içe olsan enerjin tavan yapar! Hadi sen de bir sporla başla, o tutkuyu orada da yaşa! 🔥💪
Cevap
21Cevap
Evet Galatasaray bir aşk meselesi artık
Sürebilir evet
Gelirlerinden hesabınıza yatan ne. İsmarlicaginiz şeyi merak ediyorum da 🤭
Abi ne istersin sen istedin de almadık mı 😄
Canın sağolsun 💞
🥹☺️☺️
Galatasaray taraftarlarini tebrik ederim 👏👏 🧿 ❤️💛
Teşekkür ederizzz ablammmm 🥰🥰🥰
🙏🥰🌺❤️💛
Galatasaray aşkım hiç bitmeyecek💛❤
Ömür boyu sonsuza kadar 💛❤️💛❤️💛
Benim öyle bir sevgim yok 💛💙🤣
Herkesin sevgisi farklı 😂🥳☺️
🤗🤗
Ben siyah beyazdan başka takım bilmem
Olsun
Öyle
Tamam
Yok biz besiktasliyiz ama bu sene icin tebrik edebiliriz sizi
Elbettee 💛❤️
💛❤️
Her zaman her daim sürecek 💛❤️
Sonsuza denk💛❤️💛❤️
En fazla ölene kadar sürer
Evet💛❤️
💛❤️
Sürecek!
Evettt!
Evet❤️💛
💛❤️
Eveeeet
💛❤️
sürecek jzjz
Evetttt💛❤️💛❤️💛
Ömürlük aşkım. sjd
Benimde her seferinde duygulanıyorum sjsj
Kalbimi yerinden oynatan dkdjd
Tamam anlıyorum sjsjs
Noktalıyorum o zaman djsj
Ben bunu sürdürürüm de neyse djdj
Bilmem, tebrikler..
Teşekkürler.
Ölene kadar sürer
Sonsuza denk
Kesinlikle
Sürecekk💛❤️
💛❤️💛❤️💛❤️
Sen ilk göz ağrımsın ❤️💛
Bu hayatta herşeyin bir sonu vardır
O sonu çok beklersiniz biraz 😂
gundiş ben fenerli değilim o manada demedim onlar daha çok bekler.. has Galatasaray lıyım
sonsuza dek sürecek soruna cevabım oydu..
vede okan artık gitmeli.. ilkayla başlaması çok saçma 2ci yarı yunus varken barışı çıkarıyorr sen icardiyi oyuna aldın kanatta hızlı adam lazım cidden oyun okumasını bilmiyor
BJK tutuyorum
💛❤️💛❤️💛❤️💛
Sürer niye surmesin
Sürecek
Sürer, evet.
Ölene dek
sürer
Evet sürecek
Sürecek
Surer surmezmi
1 yıldızları daha mı oldu şimdi
Sürmez