Spor Galatasaraylılar için hasret bitti! Galatasaray yenilmezlik serisini devam ettirebilecek mi? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kasımpaşa maçı bugün saat 19.00'da. Galatasaray takımı rekor için sahaya çıkacak. Galatasaraylılar için hasret bitti! Galatasaray yenilmezlik serisini devam ettirebilecek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Geçen bir astrolog, Galatasaray şampiyonluğuyla hükümet değişimi paralel demişti. O yüzden bir Fenerli olarak tüm maçları kazanmayı sürdürmelerini ve şampiyon olmalarını bekliyorum 0 1 Yorumla Mechanic34 +1 yıl 😃😃 Yorumla
Gizliyim026 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Bence berabere kalabilirler bazen kasimpasa ters oluyo 0 0 Yorumla
zetiket101 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl bence ettirir. bu sene çok iddialı ilerliyolar izleyip görelim :) 0 0 Yorumla
Ars01 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kasımpaşa ters takım ne olacağı belli olmaz ama çok transfer yaptı ama seyirciyle gs önde 3.5 gol üstü bekliyorum kasımpaşa 1 gol atar kg var :) 0 0 Yorumla
DarylandRick Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Umarım zaniolo maça çıkmaz. Bu kasımpaşa maçlarında bir büyü var sanki 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kanki Paşa’yı geçeriz geçmeliyiz 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Spor konusunda 545 cevap paylaştı. bence evet. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 2,1b cevap paylaştı. Düşüş başlayacak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçen bir astrolog, Galatasaray şampiyonluğuyla hükümet değişimi paralel demişti. O yüzden bir Fenerli olarak tüm maçları kazanmayı sürdürmelerini ve şampiyon olmalarını bekliyorum
😃😃
Bence berabere kalabilirler bazen kasimpasa ters oluyo
bence ettirir. bu sene çok iddialı ilerliyolar izleyip görelim :)
Kasımpaşa ters takım ne olacağı belli olmaz ama çok transfer yaptı ama seyirciyle gs önde 3.5 gol üstü bekliyorum kasımpaşa 1 gol atar kg var :)
Umarım zaniolo maça çıkmaz. Bu kasımpaşa maçlarında bir büyü var sanki
Farklı birtakım olacak akşam
Kanki Paşa’yı geçeriz geçmeliyiz
İnşallah
bence evet.
Düşüş başlayacak