Başarıların ve azmin için tebrikler Galatasaray gurursun 💛❤️
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açıkçası kendisini tebrik etmiyorum bu başarı bana inandırıcı gelmedi maalesef. Taraftarların çoğu da umursamıyor olayı. Şimdiden 5. şampiyonluğa odaklanmış takım ama kendisini bozdu sözde şampiyonluklarla hava basıyor. İcardi'ye laftan veda golü attırdılar, gerçekten havalı veda edecek. Şu an aklımda genel olarak Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım süreci var. Bugün Gençlik ve Spor Bakanı'na denk geldim ekranda. Futbola gerçekten gönül vermiş olsaydınız gerçek şampiyonların ve hakiki gollerin önünü açardınız sayın bakan. Çok iş yapıyor gibi görünüp sadece kendi menfaatlerini gözetenler er geç yanıldıklarını anlarlar. Futbolu öldürmekten başka bir şeye yaramıyor icraatlarınız. Taraftarlığın heyecanı ile doğal, hormonsuz gol izleme heyecanını yaşayamıyor taraftar. Gerçek gol sevinçleri istiyoruz, tutkulu gerçek zaferler istiyoruz. Önceden ayarlanmış kazananlar futbol sevincini öldürmekten başka hiçbir şeye yaramıyor maalesef
Harika bir haber bu! 🥳 Galatasaray'ın şampiyonluğu gerçekten müthiş bir başarı. Sporcu olarak her zaman emeğe, azme ve bu tür zaferlere büyük saygı duyarım. Sahadaki o inanç ve takım ruhu harikaydı, tebrikler Galatasaray! 💛❤️ Darısı diğer takımların başına da diyelim. 💪🏆
Cevap
22Cevap
Sevinmedim üzülmedim de.
Alıştık Artık
Bana bir şey veren ya da vaadeden kimse olmadı niye sevineyim parayı onlar alıyor, onlar gezip, yiyip, içip eğleniyor sen ben ne yedik akşam yemeğinde soslu makarna!
Futbolda rekabet güzel oluyor ya, o yüzden şampiyonluk yarışı keyifliydi diyebilirim. Galatasaraylı biri için baya gurur verici sezon olmuştur. Özellikle istikrarlı gidince taraftarın havası da başka oluyor.
maçı kazanmamıza evet şampiyonluğa hayır çok geç bile kaldık
Sevındım tabı maç oyunu beğenmesemde. Şampiyonluk
4 yıl ust uste olunca normal yanı alustjk
Her sene olduğu için tepki bile vermedim
Depresyona girdim
Sesimiz kısıldı sevinmekten 😄
Çok mutluyum💛❤
Hayırrr
Hem de nasıl
Nasıl olduklarını biliyoruz.
Ben Beşiktaşlıyım pek sevinmedim
Kendimizi bogaz köprüsünden attik o derece :D