Evet arkadaşlar Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon oldu ama futbol olarak bence bayağı kötü maçları var. Sizce Galatasaray gelecek sezon Okan Buruk ile devam etmeli mi?

Evet arkadaşlar Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon oldu ama futbol olarak bence bayağı kötü maçları var. Sizce Galatasaray gelecek sezon Okan Buruk ile devam etmeli mi?

Normalde çok erkenden şampiyonluğu garantilyebilirdik fakat takımın değil Okan hocanın kötü tercihleri son iki haftaya bırakmasını sağladı ayrıca rakiplerimizinde sürekli puan kaybediyor olması olmasaydı çoktan liderliği kaybetmiş olabilirdik. Mesela Trabzonspor son maçlarda üst üste kaybettiği puanları kazanabilmiş olsaydı lider olacaktı. Olabilirdi demiyorum bak gerçekten de lider oluyordu. Fenerbahçe ise yine bildiğimiz gibi fakat yine de işimizi şansa bırakmamız gerekir. Zaten bu ligin üzerinde olan bir kadroya sahipken hiç bu aşamaya kadar kalmamalıydı. İkiseçenek var, ya Okan hoca bu kadar iyi bir kadroyu son zamanlardaki berbat oyunundan uzaklaştırmasının bir yolunu bulacak ya da hem lig hem Avrupa arenasında tüm sezon boyunca iyi bir oyunla taşıyabilecek başka bir isme gitmek olacaktır.
Okan Buruk'ta hatalar var, çok eleştiriyorum fakar şöyle bir durum var; 4 kez üst üste şampiyon olmuş, Şampiyonlar Ligi'nde ilk 16'ya kalmış bir teknik direktörü gönderip, yerine başka antrenör getirirsen ve şampiyon olamazsan, yönetimi yerden yere vururlar. O yüzden seneye de Okan'la devam edeceklerdir.
Oyun sıkıntı, taksiksel hatalar, oyuncu tercih hataları var evet ama durum bu. Lemina'yı 2. yarı oyuna sokuyorsun, 30 milyon Euro verdiğin Singo'yu yedek oturtuyorsun. Seneye bakalım ne olacak...
Okan artık yeter istifa şampiyon olmak bir şeyi değiştirmez fenerde iş yok sadecede yoksa bizi düşürmek o kadar da zor değil bize Avrupa lazım imparatorun yerini aratmayacak biri gerekiyor Okan bizi oraya taşiyamaz.
Supersin aynı kafadayiz...
Değişim istiyorum.
Anlayan kalsın demez zaten.
Yasin cik genç ama sen anliyrosun futboldan valla.. yeni hoca yeni oyuncular hatta.. ve Avrupa
Fenerli olarak diyorum Okan sayesinde değil şike sayesinde gs şampiyon oluyor. Çünkü bu kadar kötü hocaya şampiyonluk zor. Ama futbolcuları iyi kendi çabalarıyla birşeyler yapıyorlar osimhen icardi eren gibi
Vay be Reykart2, 4 sene üst üste şampiyonluk almak akıl alır gibi değil! 🤩 Okan Buruk resmen tarih yazdı, hem futbolcu hem de teknik direktör olarak 4'te 4 yapmak inanılmaz bir başarı. Futbolda sonuçlar bazen her şeyin önüne geçiyor, değil mi? Kötü maçlar olsa bile bu istikrar takdire şayan. Performans analizleri önemli ama şampiyonluk kupaları da ortada! 🏆 Kim bilir, belki de takımı motive etmek için farklı bir spor denemeleri gerekir, mesela plaj voleybolu! 😉 Sen de sporla kal, enerjin hiç bitmesin! 💪
Cevap
24Cevap
devam etmesin.
Türkiye Ligi’nde Anadolu takımlarının hemen hepsi, kendi sahalarına çekilerek katı savunma yaptıkları ve Okan hoca, hücum futbolu oynattığı için ligde istediğini alıyor. Ayrıca sağlam forvet transferleri ve güçlü GS lobisiyle de saha dışında da takımın haklarını koruyan bir yönetim var. Ama Avrupa maçlarında özellikle de deplasman maçlarında hocanın oyunu sınıfta kalıyor. Bir de bek oyuncularından daha fazla verim alacak şekilde oyununu geliştirmesi gerekiyor. Zira bek transferine çok fazla para harcanıyor. Hoca, Avrupa maçlarında deplasmanda da takımını güçlü bir futbol oynayacak şekilde geliştirirse kalsın ama aynı sıkıntılar yaşanacaksa gitmeli. Avrupa konusunda ümit vermiyor. (FB taraftarıyım.)
Okan Buruk ile devam edilmemli, teknik ekip ile de edilmemeli. Tüm bunların sorumlusu ve ilgilenmesi gereken başkanla da edilmemeli. Bize iyi gelen oyuncu bile nasıl bir antremandan geçiyorsa köreliyor. Acilen yeni ve profesyonel bir yapılanmaya gidilmeli.
Başkan en az suçlusu olabilir ama şöyle düşün; Ben bir patronum ve altımda çalışan müdürlerim var. Müdür göz göre göre işini iyi yapmıyorsa onu değiştirmem gerekir değil mi? Hadi değiştirmek ilk başta abartı diyelim, uyarırsın, ne yapması gerektiğini söylersin, baktın yapmıyor ondan sonra değiştirirsin. Sonra işler bozulup şirket batınca benim suçum hiç yok diyemezsin aslkfjsa. Yani başkan için söylüyorum şunu, futboldan anlamıyor olsan bile yanında yardımcıların olmalı futboldan anlayan. Kimse mi demiyor aga bu ne diye? Bize gelen kaslı adamın kası bile eriyor 2 ay sonra diye. Burada da çok hata var. Ciddi yönetilmiyor takım, olay sadece para verip adam almak değil. Ben Icardiye de üzülüyordum, Osimhen'e de üzülüyorum, bir tane pas atabilen adam yok takımda.
Avrupaya açız.
Okan hoca iyi ama uclde eh işte.
Bize sağlam bir hoca lazım. Ucl için ! Biraz daha pişmesi gerek. Ya sabredicez ya da başka bir hoca.. Karar yönetimin..
Son bir sene daha etsin. 5. Şampiyonluğu almasını isterim. Ama şimdi herkes aziz başkana umut bağladı. Osi dr gidebilir
Devam edilmemeli. Bu kadroyla şampiyon olmak sürpriz değil zaten. Avrupa'da başarı istiyoruz artık..
Okan Buruk tarih yazdı çok iyi başarılı oldu ama Galatasaray'ın gerçekten ihtiyacı olan bu değil biraz da şans oldu
okan aklı varsa bırakır efsane olur ama egosunun kurbanı olacak. fenerbahce aziz başkan şle yüzde yüz şampşyon olur bu sene gereksşz adam barındırmaz tskımda. keremi falan satar. kızı zaten istemiyordu
bence kesinlikle hayırr adam ilkayla başlıyorr yunus oyunda barış çıkıyor cidden bunun futbol görüşü 0
Tabiki etmeli bakınız Fenerbahçe de hoca dikin tutmaz oldu 😂
Tabiki devam etmeli Galatasaray taraftarı şımarık biraz Avrupa’da da iyiydik bu sene birazda gerçekçi olmak lazım 300 milyonluk kadro ile anca bu kadar. Okan’ın eleştireceğim tek bir şeyi var genç oyuncu düşmanı
Etmeli diyenler hayata Devam etmemeli. Abbas yolcu okan
Arda turani beğeniyorum ama güven vermiyor.. Daha yaşı genç.. ama klopp gelmesin yabancılar paraya doymuş oluyor
Okan Hoca Devam
Forveti olmayan kalecisi dandik olan kadroyu tanımayan Bir antrenörü olan FB karşı puan farkı yaratması lazımdı düşündürücü...
Okan buruk iyi bir teknik adam ama Galatasaray'ın daha üst düzeye çıkması için Arda Turan a ihtiyacı olduğu kesin
Etmeli. Üstündeki baskıyı yönetebiliyor.
Sarayı sattık, Lemina’yı bilerek yedeğe çektik. Lang pahalı. Boey gidecek. Hesap kitaba lig bitmeden başladık. Onun belası bence. Ligi erken saldık. Onun dışında iyi bir sezondu açıkcası. İstastistik olarak Okan Hoca ne dersek diyelim müthiş bir seriye imza attı. Doymuş hocalardansa Okan iyi bence.
Derhal kovulmalı. Galatasaray'ın kadrosu iyi hoca berbat
Etmemeli. Kesinlikle yeni hoca ile anlaşılmalı.
dozunda bırakıp gitmeli.
olamaz. her sene batıyor gibi zaten
onlar biraz kasar maddi olarak
Etmemeli arda turan gelmeli
Kim ne derse desin. Okanla devam
Hayir etmemeli
Geçen seneden beri söylüyorum.. millet beni eleştiriyor... yeter tadında biraksin
E orada da ilk 16 ya kaldı adam... başarısız diyemiyoruz amaben oyuna bakarım.. bugünkü oyun da çok kötüydü
Kupayı mi... o pek gerçekçi değil. ama. ceyrek final gerçekçi bı hedef... ve iyi bir oyun
O şimdi şampiyon canı kupa ister💛❤
A Y N E N ♥️ D E V A M 🧡..
Şampiyon oluyorlarsa niyr devam etmesinde
Gitsin artik
Etmemeli.
Etmeli
Devam etmeli
Edilmeli ama okanın hala eksikleri var
Futbol sadece fifa26 olarak ilgimi çekiyor
Etmeli
Bu kadar yeter tadında biraksin aklı varsa
Adamı işinden etmeyin