Sıfır demek haksızlık olur. Terim'in son yıllarında grup sonuncusu olurken gexen swne Unitedi deplasmanda yendik üçüncü bitirdik. Dursun Boeyin yerine düzgün sağ bek alsa Pragı geçme ihtimalimiz vardı. Bu sene de Osimhen ve Jakobsla birlikte UEFA son 16 ümidim var
şu an için olabilecek en doğru seçim Okan Buruktu zaten. Ben başarılı olacağına eminim. şu an ne uefa kısıtlaması var, ne benzeri bir şey. Üstelik Dursun Özbek kesenin ağzını da açtı, iyi transferler yapılacak
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Galatasaray teknik direktörlük görevi için Okan Buruk'la her konuda anlaştı. Sizce Okan hoca Galatasaray'da başarılı olabilecek mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Başarılı olacağını sanmıyorum pek uygun bir hoca değil bence
İki yıl sonradan yazıyorum başarılı oldu
Hangi açıdan baktığına bağlı, Avrupa'da başarı sıfır.
Sıfır demek haksızlık olur. Terim'in son yıllarında grup sonuncusu olurken gexen swne Unitedi deplasmanda yendik üçüncü bitirdik. Dursun Boeyin yerine düzgün sağ bek alsa Pragı geçme ihtimalimiz vardı. Bu sene de Osimhen ve Jakobsla birlikte UEFA son 16 ümidim var
Ayrıca terim de 96-00 arası hiçbir UCL grubundan çıkamadı. 99-00 da da UEFA ya düşüp kazandı. Biraz zamana bırakmak gerek
Bence başarılı olur
şu an için olabilecek en doğru seçim Okan Buruktu zaten.
Ben başarılı olacağına eminim.
şu an ne uefa kısıtlaması var, ne benzeri bir şey.
Üstelik Dursun Özbek kesenin ağzını da açtı, iyi transferler yapılacak
fetö cocuğu okan buruk, sohbetlere az gitmedi kendisi…
yargıdan değil tayyibin yanına giderek dokunulmadı
Galatasarayı, Fatih Terim'den başkası toparlayamıyor.
Tek derdim 2. Uefa nın gelmesi ne lig şampiyonluğu ne de derbi
cimbomuma hayırlı olsun
Yakışır
Olur
Ptt 1. lig hayırlı olsun
Olamaz abi hayır
Umarım olur