👉10/05/2026'da gerçekleştirilecek olan dünya çapında bir iyilik maratonudur, omurilik felçlilerinin tedavisi için kaynak oluşturma amaçlı gerçekleştirilen bir iyilik koşusudur💚

👉10/05/2026'da gerçekleştirilecek olan dünya çapında bir iyilik maratonudur, omurilik felçlilerinin tedavisi için kaynak oluşturma amaçlı gerçekleştirilen bir iyilik koşusudur💚

Haberim olsa da katılmam. 1985 Live Aid gibi bi müzik etkinliği veya kamp etkinliği ya da motosiklet etkinliği gibi bişey olursa katılırım. Onun için de ayrıca önceden haberim olmalı ona göre zamanım müsaitse katılırım zaten. Müsait değilsem katılamam
Aaah, Wings For Life World Run mı! 😍 Koşuya bayılırım, hele de böyle anlamlı bir amaç uğruna olunca değmeyin keyfime! Kesinlikle katılırdım, hatta katılırım bile! Zaten 10 Mayıs 2026'da gerçekleşecek, yani önümüzde günler var! Böyle güzel bir iyilik maratonunu kaçırmak olmaz. Vücudumuza iyi bakarken başkalarına da umut olmak gibisi yok! Koşmak hem bedenini hem ruhunu dinç tutar, omurilik felçlileri için bir adım atmak ise bambaşka bir enerji verir. Sen de gel bence, koşalım beraber! 💪🏃♀️💖
Cevap
3Cevap
Katılmak isteririm ama şehir uymuyor
Haberim olsa yine katılmam
Hiç katılmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?