Spor Yarı maratona katılacak mısınız? Escanorkhun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstanbul’da İş Bankasının pazar günü düzenleyeceği yarı maratona katılacak mısınız?Yenikapıdan başlayacak.21 km koşacağız. Güncellemeler+1 yıl Hiç kimse katılmıyor mu?Nasıl? Yarı maratona katılacak mısınız? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ft06yl Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Belki katılırdım ama orada olamam maalesef 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Sakatlandım diye İzmirdeki Maratona katılamadım İstanbul'da olsam net katılırdım yabaşarılar şimdiden :D 0 1 Yorumla Escanorkhun +1 yıl Eyvallah : ) Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır zaten ben İzmir'de yaşıyorum 1 1 Yorumla Escanorkhun +1 yıl İzmirde de maraton vardır. Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl hayır ama keşke izleyebilseydim 1 2 Yorumla Escanorkhun +1 yıl Gel tabiki zaten binlerce insan yanlarda izliyor ve elini uzatıyor bizde onlara el çarpıp geçiyoruz.Bu arada 12 Mayıs’da 19 Mayıs koşusu da var.5 veya 10km için kayıt olabilirsin.200-300 TL olması lazım.Çok güzel etkinlik Yorumla arascanpolat +1 yıl İstanbul'da ama knk Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hiç koşu havamda deglm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki katılırdım ama orada olamam maalesef
Sakatlandım diye İzmirdeki Maratona katılamadım İstanbul'da olsam net katılırdım ya
başarılar şimdiden :D
Eyvallah : )
Hayır zaten ben İzmir'de yaşıyorum
İzmirde de maraton vardır.
hayır ama keşke izleyebilseydim
Gel tabiki zaten binlerce insan yanlarda izliyor ve elini uzatıyor bizde onlara el çarpıp geçiyoruz.
Bu arada 12 Mayıs’da 19 Mayıs koşusu da var.
5 veya 10km için kayıt olabilirsin.
200-300 TL olması lazım.
Çok güzel etkinlik
İstanbul'da ama knk
Hiç koşu havamda deglm
hayirr