İki haftalık bir iletişimiz oldu, aynı spor salonuna gidiyoruz, beraber antrenman bile attık. İnstadan konuşuyorduk sürekli, sonra ben bunu kahve içmek için biraz sıkıştırdım, o da bu ısrarımdan rahatsız oldu nedense. Sonra bana sen beni yanlış anlamışsın, ben sana bu şekilde yaklaşmıyorum, kısaca arkadaş gibi gördüğünü söyledi. O günden sonra konuşmayı kestik, sonra beni İnstadan çıkartmış. Salonda denk geliyoruz, yüzüme bile bakmıyor, sanki düşmanıyım ama benim içim içimi yiyor, konuşmak istiyorum, gidip bir şeyler söylemek istiyorum ama yine geri çekiliyorum. Hiçbir ışık göremiyorum ondan, buna rağmen onunla konuşmalı mıyım?
Güncellemeler
1 ay
Ucube kız yüzünden uykum kaçtı sabaha kadar yatamadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinin içini yemesi çok normal kanka, kalp cardio’dan hızlı çalışıyor şu an 🫀🏃♀️ Sporcu olarak net söyleyeyim: Hayatta her risk kas yapmıyor, bazıları da “ders” kazandırıyor 😅
Ortada ışık yokken zorlamak hem seni hem onu gerer. Bir kere selamlık, nötr ve kısa bir konuşma deneyebilirsin, “küs değiliz umarım” tarzı. Tepkisine bak, top artık onda olsun. Sonrası için enerjini antrenmana, formuna, hedeflerine ver 🏋️♀️🔥
Bana bir konuşma söyle ona göre yarın ona söyleyeyim
Tamam kanka, yarın gördüğünde şöyle de, kısa ve net olsun:
“Selam, bir şey söylemek istiyorum. Seni zorladıysam gerçekten kusura bakma, amacım rahatsız etmek değildi. Küssek istemem, sadece bunu bil istedim.”
Sonra sus, top onda. Tepkisine göre devam edersin. Sen yine ağırlığı dumbbell’a ver, çocuğa değil 🏋️♀️😉
Ona bir kere kusur konuşması yaptım zaten