İlişkiye başlamadan tanıma evresinde bitirdim konuşmayı, pişmanım beni hep izliyor kampüste. Sizce ne yapayım?
Konuş
Konuşma
Saçmalama
Ben olsam zamana bırakırdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
konuş tabi ki. hayat kısa keşkelerle tüketmemeli insan. olmazsa da denedikten sonra olmasın.
Yaşadığım şey bu bak. Okulda parti amacıyla tanıştık o bilet satıyordu yakın arkadaşıyla tanıştırdı bende yakın arkadaşına arkadaşımı ayarladım ama hani benimki inanılmaz dengesiz bir adam kendi arkadasları dahi anlam veremiyor neyse biz hep beraber rakıya gittik herşey güzel bir anda benim arkadasım onun arkadaşına aklımda başkası var dedi konuşmayı bitirdi tam biz iyi olmuşken benimkiyle.
Herneyse sonrasında okulda yanıma geldi benimkiyle arkadaşı, baya bir darladılar beni. Bende kendi arkadaşımı aradım anlattım oda sinirlenmiş telefonla arayıp arkadaşımı taciz etmeyin siz 5 günlük adamsınız hadi ordan gidin falan demiş bunun üzerine benimki beni aradı eyvallahlaştık moralimde bozuktu o gün okuldaydı yanıma gelmedi ama herneyse sonrasında mesaj attım işte olmayacak bir hayal ağlarken yanımda değilsen gülerkende olma hakkını helal et falan filan konuşmayı kestik ama o günden beri snaplerimide izliyor okuldada bakıyor.
Cevap
2Cevap
Konuşma.
konus canim
korkma ya ilerde alirsin o tavizi
pisman oldugunu
git konuş :D
Konuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar