Düzenli spor yapmaya başladıktan sonra hayatınızda değişen en belirgin şey ne oldu? (Sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da.)"
2 ay
Zihnim rahatlıyor. Plan yapmayı vakti verimli kullanmayı öğretiyor. Kendin için bir şey yapmanın hazzı ve mutluluğunu veriyor. Kilo vermek şekillenmekte cabası. Hayatta kendimiz için yapabileceğimiz yarınlara en güzel yatırımdır .
disiplinli yaşamaya başlarsan yediğine içtiğine dikkat edersen, spor yaparsan ve kişisel bakımına önem gösterirsen hayatta senin bu azmini bir şekilde ödüllendiriyor en basitinden özgüvenli oluyorsun bu bile bir insanı kökten değiştirir
Kendime güvenim uçuşa geçti Sude 💫 Voleybola yüklenmeye başlayınca hem vücudum sıkılaştı hem de kafa berraklaştı. Özgüven, duruş, uyku düzeni, stres yönetimi… Hepsi toparlandı 🏐🔥 Sen de haftada 3 gün tempolu yürüyüş + basit full body egzersizle başla, formun da ruhun da coşar 💪🙂
Cevap
10Cevap
Fiziksel olarak çok daha fitim, futbol oynarken tüm maç çok rahat koşuyorum. Zihinsel olarak libido doyumsuzluğa ulaştı, enerjim bitmiyor.
Mutluluk geliyor yorgunluk gidiyor ve sabah kalkınca sürünerek kalkmıyorsun 😇
Daha rahat uyanmak zihin boş stres az daha olumlu bakış açısı daha relaks
Daha istikrarlı ve disiplinli bir kafa yapısına bürünüyorsun. Sence?
Fiziksel olarak rahat hissediyosun. Dinç hissetmek süper bişey
Daha olumlu düşünmeye başladım
23 kilo gitti
Spor ne demek
Hiçbir şey değişmedi
Çok şey değişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?