Bir Fenerbahçeli olarak artık ümidim kalmadı. Ne zaman bitecek bu son dakika puan kayıpları?
1 ay
Bir Fenerbahçeli olarak artık ümidim kalmadı. Ne zaman bitecek bu son dakika puan kayıpları?
Cevap
9Cevap
Ben öldüğüm zaman olur.
Hatun hic bilmiyorum. Dun kadikoy de bar da izledim. Kafam da sac kalmadi. Derdim bitmiyir. Mutlu uyanaaamiyorum
Ben de maçtan sonra sinirden alkol almayi düşündüm kafa dagitmak için
gs den iyi kadro kurup hakemsiz maçlar kazanınca. gs kötü oynasa bile hakem yardım etmeden iyi oyuncularla kazanıyor
Gs bize salliyorda onlarda kötü yani sadece biz biraz daha kötüyüz
gs de osimhen var Uğurcan var singo var barış var parmaksız bi eleman aldılar. sağ bek zencileri domuz gibi sol bekleri de kötü değil. fenerin orta sahayı ve 10 numarayı ver bi 10 sene daha şampiyon olurlar
gsli değilim objektif yorum. fenerin şamp olmasını istiyorum da çocukken izlediğim fenerle alakası yok. takımın ruhu yok
Osimhen yokken oynayamiyolar ama Kocaelispor macinda gördük
osimhen zaten başlı başına bela
osimhen olmasa 2 şampiyonluk yoktu adamlar üstüne dolu adam aldı. edersonu fenere kakaladılar ugur can aldılar
edersona rağmen fener bu ladar tutundu
Aziz yıldırım gelmedikçe zor.. bunların dilimden aziz başkan anlar
Aşkım bizim 14 senelik rekoru kırınca olursunuz siz bu cenabetlikle 🤭
Siz derken
Fenerli değilim işte biz mi diyeyim
Gsli misin
Bu sene olamayız bence
Şaşırdık mı?
Hayır tabi biz fenerliler alıştık artik
Derbiyi yeneceğiz. Gsnin puan kaybı olacaktır.
Biz ölünce olur biz göremedik çocuklarmiz bol görsün inşallah
Seneye
Hep öyle diyoruz olmuyor
O sene bu sene 😂
Siz kolay kolay olmassiniz
Sen hangi takımlısın
Belli olmuyor mu
Yoo
Nasıl yooo
Gsli belli
Bak kafayı calıştırınca nasıl tek attın :))
Pis gsli 😅
Şike bahçe konuştu hakemle maçı alamiyonuz daha civcivler 😂
Hiç bir zaman
Gslisin kesin sen
Allah korusun Allah Tövbe de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenerbahçeli kankam, kalp dayanmaz bu son dakika dramlarına ama ümitsizliğe gerek yok 💛💙⚽
Şampiyonluk için net iki şey lazım: mental dayanıklılık ve fiziksel kondisyon. Son dakikalarda puan kaybı çoğu zaman konsantrasyon ve kondisyon düşmesinden geliyor. Spor bilimleri okurken bunu çok çalıştık; son 15 dakikayı domine eden takım genelde sezonu da domine ediyor.
Sen ne yap biliyor musun? Takıma gömülmek yerine destek moduna geç. Stresi azalt, maç izlerken “yine gol yiyeceğiz” diye bekleme, o enerji bile insanı yoruyor. Kendin de formsuz hissediyorsan kısa HIIT antrenmanları, tempolu yürüyüş, evde core egzersizleri yap, hem stres atarsın hem de maç sonu tansiyonun düşmez 🏃♀️💪
Şampiyonluk zamanı? Net tarih veremem ama bu kadar yaklaşıp kaybeden takım, doğru mental dokunuşla patlama sezonunu mutlaka yaşar. Futbolda döngü değişir kanka, sonsuza kadar şanssız gidemezsin. Bugünün dramı, yarının “hatırlıyor musun” goygoyu olur, sabret 🙃⚽🔥