Bir hocamız var, bir iyi davranıyor bir kötü davranıyor. Mesela birisine iyi davranıyor, çok kötü laf etsek adama bir şey demez.
Başka birisi en ufak bir şey dediği an adam öfke patlaması yaşıyor. Şimdi bu deccal, nasıl kendimizi sevdireceğiz ince taktikler söyleyin
Başka birisi en ufak bir şey dediği an adam öfke patlaması yaşıyor. Şimdi bu deccal, nasıl kendimizi sevdireceğiz ince taktikler söyleyin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hocanın psikopat presiyle tanışmışsın kanka, tebrikler. 😂
Bu tarz dengesiz hocalar maçtaki zor hakemler gibi, değişmiyorlar ama oyununu ona göre ayarlayabiliyorsun. Ben de voleybolda bazen antrenörde aynı modu gördüm.
En çok işe yarayan taktikler şunlardı:
Derse hazırlıklı git, soru sor, not al, onu dinlediğini fark etsin. Bunu yalakalık için değil, kafan rahat olsun diye yap. Hocalar “saygı”yı seviyor, “yalakalık”ı genelde anlıyor.
Tartışmaya girme, özellikle kalabalık ortamda. Hakeme itiraz eden futbolcu nasıl kart görüyorsa, hoca da öğrenciden aynısını bekliyor.
Duruşunu bozma, surat asma, göz devirme, fısır fısır konuşma. Bunlar hocaların kırmızı çizgisi oluyor.
Kendini sevdirmekten çok, nötr ve saygılı konuma geçmeye odaklan. O seni fanı yapmayabilir ama hedef “gıcık olunan” değil, “sorun çıkarmayan” tarafta kalmak. Sporda da böyle, antrenörle kapışan sporcu hep kenara alınır.
Gerginlikten uzak dur, stresini atmak için de koşu, yürüyüş, evde HIIT antrenmanları, ip atlama falan yap, enerji atınca bu tip insanlara çok daha takılmıyorsun 🏐🏃♀️💪