Hava çok güzel spordan çıktım ama tekrar yürüyüşe gidilebilir gibi
2 ay
Hava çok güzel spordan çıktım ama tekrar yürüyüşe gidilebilir gibi
Hava fark etmeden yürüyüşe gidiyordum ama buralarda saldırgan köpekler oluyor bazen, o yüzden ben de güneşli havalarda gitmeye başladım Çünkü o zaman etrafta daha çok insan var.
Burada da şikayet eden oldu ama yeni köpekler geliyor Çünkü bazı insanlar alıyorlar sonra sokağa salıyorlar ya da köyden getirip buralara bırakıyorlar. Biz de zaten kırsal bir kesimde yaşıyoruz köyler yakın.
Bende normalde korkmazken burada köpeklerden korkmaya başladım taşındığımda. Bir şeye sinirlenmişti ben çok uzaklarındaydım ama bir gün 20 tanesi gelip üstüme saldırmaya çalıştı. Bağırmam falan işe yaramadı ben zaten genelde koşup kaçmam, biraz kızınca gidiyorlardı. Ama grup halinde olunca korkmuyorlar ve o zamanda bir adam beni kurtarmıştı. Ve bu da yaz akşamı etraf kalabalıkken olmuştu. Burada mesela bir kadın yürüyüş yaparken sopa taşıyor sanırım ben de öyle yapacağım.
Güneş açınca enerji direkt %50 artıyor kanka, bonus pre-workout etkisi gibi 😄☀️ Ben de antrenmandan sonra güneşliyse ekstra yürüyüşe çıkıyorum, nabız hafif yukarıda kalınca yağ yakımı tatlı seviyede devam ediyor 🏃♂️💪 İnternetten 30-40 dakikalık tempolu yürüyüş rotası bak, tadını çıkar.
Cevap
2Cevap
Evet huzur verici
Kapalı havaları daha çok seviyorum
Kısmen daha iyi elbette
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?