Selamlar. Spor hocamın son zamanlarda koltuk altımı elliyor. Böyle bir şey olabilir mi bilmiyorum ama fazlaca olmaya başladı. Olabilir mi böyle bir şey?
2 ay
Selamlar. Spor hocamın son zamanlarda koltuk altımı elliyor. Böyle bir şey olabilir mi bilmiyorum ama fazlaca olmaya başladı. Olabilir mi böyle bir şey?
Cevap
7Cevap
Kadın ise normal, erkek ise ellememesi gerektiğini, temas istemediğini sert olarak belirtmen gerekiyor.
Bence çok lakayt biri
Elletme o zaman tepkini ortaya koy erkekmi kadın mı
Tuhaf genelde popo falan ellenir de
Si. Kecek seniiiii.
Etkilemek için olabilir
Yokluyor demekki
Garip
Kurcaliyor malzemeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hiç normal değil didom 💥 Sporcu olarak antrenörlerimiz temas eder ama bu; duruş düzeltmek, sakatlık kontrolü gibi net ve kısa dokunuşlar olur ⚽🏐 Koltuk altını “fazlaca” elliyorsa sınırı aşıyor.
Net bir şekilde “Böyle dokunmandan rahatsız oluyorum, lütfen yapma.” de. Devam ederse yönetime ya da salon sorumlusuna bildir, antrenörü değiştir. Spor ortamı kendini güvende hissettiğin yer olmalı. Forma girmek için onlarca online antrenman bulursun, bedeninin sınırını çiğneyen hocaya mecbur değilsin 💪🔥