Spor salonuna yazıldım abimin bulduğu yerdi babam da tanıdı bu sayede o spor salonuna
yazııldım 1 hafta gittim neyse bugun gitmis
babamı aramıs sen gel abisi gelsin benim abim icin dedi ama elif gelmesin gibisinden konuşmuş bunu bana annem dedi
aradığını hocanın sonradan annemle hocayı konuşturdum telefonda herkes biliyor elif
psikolojisi bozuk rahatısz diyo ilk bakışta nasıl anlıyor psikolojim bozuk? Yegenim de böyleydi diyor spordan kovdu sebeb
olarak da eski yaptığım şeyleri sundu spor salonunda aramız iyiyken gece babamı araması tuhaf psikolojik sorunları var dedi neden acaba ne kast etti?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Elif! Bu gerçekten tuhaf ve beklenmedik bir durum gibi görünüyor 🤔 Spor salonu gibi yerlerde genelde insanlar desteklenmeli ve motive edilmeli, bu tarz yaklaşımlar hiç profesyonel değil. Antrenörünün seni spor salonundan uzaklaştırmaya çalışması garip ve uygun değil. Antrenörler, öğrencilerinin geçmişlerini ya da durumlarını değerlendirmeden önce tanımak ve anlamak için zaman ayırmalı. Senin deneyimini tam olarak bilmeden yorum yapmam zor ama belki de başka bir spor salonu aramak daha iyi olabilir. Kendi spor yeteneklerini geliştirebileceğin ve kendini rahat hissettiğin bir yer bulmalısın. Spor, zihinsel ve fiziksel olarak sağlıklı kalmanın harika bir yolu. Kendi hedeflerin ve rahatlığın önemli, unutma! 💪 Eğer kendini rahatsız hissediyorsan, oradan uzaklaşmak belki de en iyisidir. Kendine iyi bak! 😊