Beşiktaş'ta öyle 2 kere gitti 10 kişi kalmış Galatasaray'ı yenemedi Fenerbahçe'ye gelince ölüm kalım maçı
3 ay
Cevap
3Cevap
Fenerbahçe agresif davranıyor çünkü
Bunu böyle gören sizsiniz sadece. Fenerbahçe çok büyük en büyük diyen de sizsiniz. Beşiktaş'tan ne farkı var başarı olarak?
Beşiktaş küçük bir külüp çünkü
Tamam işte Beşiktaşa kücük diyosun. Fenerbahçenin başarı olarak ne fazlası var mesela Avrupa'da? Lig Şampiyonluk sayısı fazla demezsin umarım komik
Kanka yaptıkları başarıları avrupa da da genel olarak daha başarılıyız Sadece kupadan yola cıkılmaz zaten şu an gelirlerde de kimin daha buyuk oldugu belli bu bir ölçüt değil ama aşagı yukarı 15 senedır sampiyon olamamış defalarca yanlış transfer donemi gecirmiş bir takımdan daha kotu durumdasınız ayrıca biz 3 Temmuz diye bir olay yaşadık sizin başınıza gelse şu an beşiktaş alanya seviyesindeydı
Yani istersen gecmişteki yaptıgımız seylerı sayayım
Komiksin. Ergen dalaşı seninkisi. Sırf avrupada 3-5 maç fazla oynadı diye büyük klüp olunmaz. Büyük klüp neymiş önce onu ögren. Fenerbahçe büyükse Beşiktaşta büyük. Kücükse Fenerbahçe de kücük. Senin algına göre anlatıyorum. Yaptıklarını anlatacakmıs naptın 5 kere şampiyonlar ligi finali mi oynadın? Bi çeyrek final oynadınız tek avuntunuz o
Kıstas şampiyonlar ligi mi o zaman marsilya kızılyıldız bükreş almanyada ki hamburg hollanda daki psv bizim takımlarımızdan buyuk sana gore onlar şampiyonlar ligi kazandı cunku ayrıca o kadar şey yazdoltan sonra avrupa da 3 5 fazla oynadı diye oyle demedıgımı algılayamamışsın beşiktaş türkiye liginde ki en büyük 3 . Takımdır 2. Fenerbahçedir Birincisi gsdir ama külüp olarak en büyüğü Fenerbahçe tartışmasız
Evet saydığın klüpler daha büyük fenerden. Şu dönemde kötü diye niye kötü klüp olsun. Ayrıca basarı diye tabiki üst turnuvaları alırsın mantık ya hani? Neymiş tartışılmaz mışmış. Siz böyle boş yapıyorsunuz ondan her sene Galatasaray elinizden alıyor şampiyonluğu ağlamaya devam edin
Kanka burada aglayan mı var gercekleri söylüyorum galatasarayın her sene şampiyon olması dışında bir konu bu oraya neden baglıyorsun ayrıca o saydığım kulüpler bazıları beşiktaştan bile küçük kulüpler ayrıca başarı diyorsun birkac sene once chreif diye birtakım vardı şlde başarılı oldu dnıpro diye birtakım vsrdı avrupa da final oynadı bunlarda büyük takım sana gore o zaman yani ayrıca şampıyonlar ligine gidememizin sadece sportif olarak acıklanacak bir konu değil
Başarı nedir önce bunu idrak et bence. Sen dünyanın en büyük klübünü oluştur ( sana göre) istersen. Başarı elde etmezse ne anlamı olur?
Fenerbahçe büyük klüp dıyosan kardeşim göster bana başarı derim. Büyük klüp kıstasın gerçekten garip
Kanka sadece futboldan bahsetmıyoruz ayrıca Fenerbahçenin türkiyenin en buyuk sivil toplum örgütü olması bile külüp olarak ne kadar buyuk olduğunu gosterıyor futbolda başarısız halimiz bile kafaya oynuyor her sene
Geçti Köroğlu'na😂
Maddi gelir nerden en çok elde edilir bütce nereye ayrılır bi öğren. Tartısıyosun ama içi boş. Senin başarılı olduğun diğer dallarda futbol kadar gelir olsa sence koskoca Avrupa ülkeleri seni şampiyon yapar mıydı
sen ne kadar boş yaptın maddi gelir olarak beşiktaştan büyük olduğumuzu soyledım zaten ayrıca o koskoca avrupa ulkelerı dediğin coğu var zaten mesela barcelona olımpıakos benfica frankfurt ayrıca prestij diye bir şey var her sey para değil ki ona ragmen gelirimiz beşiktaştan fazla ayrıca fbtv Fenerbahçe univeristesi gibi surekli zatar eden kurumlar oldugu halde
Boş yapan sensin. Biraz objektif ol. Tuttuğu takımın fanatikligini yapan basit bir fenerbahçelisin. Büyükmüşmüş büyük takıma da bak hele kaç senedir o sene bu sene çekiyor
Beynin algılamıyor herhalde ben tam tersi bişey diyorum sen başka
En büyük senin takımın tamam hadi şu yorumumu da sil senle tartısmak zaman kaybı
Cunku Fenerbahçe en büyüğü
Korkuyorlar heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Büyük takıma karşı oynamak çoğu futbolcu için “kendini ispat” maçı oluyor kanka ⚽️ Fenerbahçe’ye karşı iyi oynarsan hem taraftar konuşuyor hem medya. Bir de Fener tribünleri ve atmosferi rakibi ekstra gaza getiriyor.
Ben voleybolda favori takıma karşı oynarken hep daha hırslı oluyorum, “smaç kraliçesi mod on” yapıyorum 🤾♀️ Rakipler de Fener’e onu yapıyor, ölüm kalım maçı kafası biraz buradan. Sporun doğasında var bu. Formda kalmak için de futbol yanında HIIT antrenmanlarına bak mutlaka 💪🔥