Hoca 20 kilo koyuyor bu iyi diyor, kaldıramıyorum 15 yapıyor onu da kaldıramıyorum dhssjsskdksmsks

Hoca 20 kilo koyuyor bu iyi diyor, kaldıramıyorum 15 yapıyor onu da kaldıramıyorum dhssjsskdksmsks
Hedef koymak mesela bir haftada su kiloya duscem gibi. Ama büyük hedef değil. Üç dört kilo ideal. Tartıda o hedefe ulaştığını gördükçe heveslenir umutlanirsin çünkü.
Akşam Yemekten bir saat once bir bardak limonlu su içmek. İştah kapatır mide bulantısıni keser.
Elma yemek. Bu dönemde bol bol elma yiyin elma iştah kapatır büyük ölçüde.
Kan şekerini hızlıca yükseltip hızlıca düşürecek şeyler yememek. Örneğin pirinç pilavı kan şekerini hızlı yükseltir tatlı istettirir hizli düşürür çabuk acıktırır. Onun yerine bulgur pilavı yemek hem tok tutar hem doyurucu olur hemde kan şekerini hızlı yükseltmez.
Spordan önce uzun bir süre ısınma hareketleri yapmak önemli ısınma hareketleri yapmadan başlarsanız vücut ağrı yapar.
Yeni başlayan bir kadın için 20 kilo çok fazla ağır gelir o hocanın bunun bilincinde olduğunu zannetmiyorum daha bilinçli bir hocayla çalışmanı tavsiye ederim. Ufak bir uyarı yeni başlayan kadın için 1 ile 3 kilo arasında olmalı daha sonra kademeli olarak artırmalı
Seyit onbaşı misali 15 kilo kaldırırken ben
☺büyük bir yanlış ❌ kesinlikle bilinçli bir hocayla çalışmalısın sakatlanma ihtimalin bile var
Başka hocaya geçeceğim ya
Doğru bir karar vermiş olursun
Yeni başlayan birisine hele de kadın birisine 20 kilo ile başlayan hoca bence mesleği hiç uzatmadan bıraksın. Tavsiyem başka hoca varsa başka hocaya geç ve doğru düzgün planlamalı bir şekilde ilerle.
Onla başla o zaman. Aslında önemli olan biraz araştırma yapıp kendi kendinin hocası olmak şimdi herkes öyle ciddi bir ilgilenme yapmıyor ve gerçekten bazıları çok bir şey bilmiyorda
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen komşun geldim tatlım 😄🧡 Spora yeni başladıysan o hoca sana 20 kilo falan koyamaz, koysa da sen almak zorunda değilsin 🙅♀️ Önce boş bar, sonra çok hafif ağırlıklarla tekniği öğren; vücudun alıştıkça artar. Kaldıramaman çok normal, sakın moral bozma, herkes böyle başlıyor 😌 İhtiyacın olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin canım 💕🏋️♀️
Cevap
24Cevap
düzenli spor yapmasını
3x10 yapacanya mesela 8 de zorlan anladınmı doğru ağırlığı kendin böyle belirle kardeşim
3 set 12 tekrar dedi bana
3x10 yap ve seçtiğin ağırlığı öyle seçki 8 de kaldırırken zorlasın seni en iyi böyle gelişirsin ama ne kadar oldu başlayalı 1 hafta ağrıların geçmez hamlık 1 hafta sürer
1 gün oldu👉👈
Tamam dediğimi hamlığın geçince yapacaksın şu an ağırlığı en hafif ağırlık seç sakatlanma ısınmadan spor yapma 10 12 hareket yapıyonya seni hiç zorlamasın 12 ye 10 a kadar rahat kaldır öyle bi ağırlık seç bi gün dinlen 1 gün spor yap öyle ayarla şimdilik
Teşekkürlerr
Rica
Hareketleri düzgün yapacağınız ağırlıkları kullanın egonuz yüzünden sakatlanmayin
Ve sakatlandım sshshdj
Nereyi sakatladın
Omzumu sanırım
Bıçak saplanmış gibi mi ağrıyor hareket ettirince
Yani o kadar değil ama çok hareket ettiremiyorum
Belki kas ağrısıdır sakatlanma değil de
Hamlanmış olma ihtimalimi daha çok göz önüne almak istiyorum shsjsk
Omuz zaten günlük hayatta çok aktif kullanılan bir kas değil muhtemelen sakatlık olduğunu düşünmüyorum omuzda sakatlık olsa bıçak saplanmış gibi ağrı oluşuyor
Olmasın olmasın zaten inş inş shsjsj
Çok yüklenme omuzlara aman diyim dkdkxi
Bu uyarıyı dikkate alacağım dhshsjd
Al al omzu eline almak istemezsen uyarımı dikkate al
Tamamdırrr
Alarm kurma. Ve spor yaparken duygusala bağlama. 😂
Alarm ne alaka kız shjsd
Yeni başlayan bir kadına 20 15 gibi kilolarla başlanmaz hocanın diploması var mı
Spor salonunun hocası işte diplomasına bakmadım ki sjskdl ama hoca değiştireceğim
Kaçla başladığın önemli değil önemli olan Max ağırlıkla seti çıkarman herkesin başlangıçta kaldıracağı ağırlık farklıdır bu iş zorlmadan olmaz bunu da unutma sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin
Sağol
Yeni başlayan biri için 10 kilo bile fazla hoca değiştir
Öyle yapacağım ya
kol icin calisiyosun diyelim ama hareket omzuna da vuruyorsa agirlik dusur
Omuz için çalışırken bileklerime vuruyor
bilek tamamda ozellikle kol hareketlerin omzu a vurursa o agirligi dusur
Tamam sağol
Yanında seni motive edecek bir arkadaşın olsun her zaman yoksa sporu erken bırakırsın
Oda arkadaşımla gidiyoz🥹
Yeni başlayan biri 20 kiloyla başlamaz hocanın spor hocası olduğuna emin misin bana hiç güven vermedi de
Valla 20 kilo koymuş aga dedim ben bunu kaldırırsam sakat kalırım 15 yaptı. Ben de 15 i aldım 10 yaptım anca kaldırdım🥲
O hoca bir bok bilmiyor bunu ona söyle
Timam🥲
Kademeli arttır ağırlıkları zamanla gelişirsin
Yeni başladıysan 20 kg Shoulder Press için çok fazla. Önemli olan ağır kaldırmak değil, hareketi doğru formda yapmak. Boş barla veya 5 kg'lık dambıllarla tekniği oturtmanı öneririm.
Hocanın dediklerini uygula. Sağlıksız yiyeceklerden uzak dur
Asla bırakma tek olay bu 😇
1 gün gittim yeter de artar bile😂
Kız olmaz öyle iki hafta zorla git sonra alışırsın zaten 😂
Ağliciğim
Günaydın ağlama ağlama çalış tamamdır 😇
Günaydınn
Hangi harekette 20 kiloyu kaldıramıyorsun?
Shoulder press
62 falanım
Adam normalde erkeklerle çalışıyor acaba hani kafası falan mı karıştı diye düşündüm shsjskd kafası karıştı diye sakat kalacaktık az kalsın
Galiba öyleymiş sjsjdkd
Pes etmesinler djfj
Sakat kalıp pes etsek shsjsjd
Allah korusun dkdj
İnş shsj
ahahah 20 kilo yebi baslayan bir kiz icin agir bir kilo squat bile olsa agir. hocan 20 yasinda falan mi
Arka kol ve bacak ve göğsünü güçlendir ağırlıklar kolaylaşacak. Aşama aşama gidersin zaten 10-15-20 diye artar bunları başardın mı
5 dene qwjkeqwkje
10 kiloda kal sonra cikarsin
İlk günlerde gaza gelip fazla ağırlıklarla çalışma
Daha yenisin daha az başlaman gerek
😃😃 yavaş yavaş güç kazanırsın
Bırakmamalarını
Ben de kaldıramam 😂😂
İlk gün fazla ağırlık çalışma
5 5 git
Spor vs boş işler hayattı yaşamaya bakacan
Spor yapmayınnnn hanımlar
dikkatli olmak