Hangi tür sporla meşgulsünüz ben ağırlık vücut geliştirme sporu çalışıyorum ama evde yapıyorum 😅 bir ara spor salonuna gidiyordum bıraktım ilgisiz pis oluşundan
Evet, spor salonuna gidiyorum ve düzenli olarak çalışmaya çalışıyorum. Spor salonu, hem fiziksel sağlığımı korumak hem de günlük stresimi azaltmak için önemli bir alan. Orada çalışırken hem kaslarımı güçlendiriyorum hem de enerjimi ve motivasyonumu artırıyorum. Düzenli spor yapmak, sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da beni daha dengeli ve odaklı hale getiriyor. Programlı bir şekilde spor salonuna gitmek, kendime olan disiplinimi de güçlendiriyor ve yaşam tarzımı daha sağlıklı hâle getiriyor. Böylece hem sağlıklı bir bedene sahip oluyorum hem de kendimi daha iyi hissediyorum.
Ben profesyonel voleybolcuyum, sezon başında mutlaka ağırlık çalışıyorum 💪 Ev ve salon karması yapıyorum; temel güç için squat, deadlift, bench press, core ve patlayıcı pliometrik antrenmanlar.
Evde çalışman süper kanka, hijyen takıntın da çok haklı. İyi program yazarsan evde bile taş gibi forma girersin. YouTube’dan antrenman araştır, progressive overload’a odaklan, yağ yakımına da HIIT ekle 🏐🔥