Hani on kişiyi döver derler ya mesela bu neye göre belli olur? Ya da kaslı, sıkı erkekler zayıf, çelimsiz erkeklere göre daha mı güçlü oluyorlar
2 ay
Hani on kişiyi döver derler ya mesela bu neye göre belli olur? Ya da kaslı, sıkı erkekler zayıf, çelimsiz erkeklere göre daha mı güçlü oluyorlar
Spor salonunda yapılan kas güç kazandırır tabi ama öyle hemen kazandırmaz balon gibide şişirmez adamı ben duvar yumruklayarak yumruklarımı sertleştirdim vurduğum düşüyor 😂 ayrıca ağır işlerde çalışan çoğu erkek spor salonundakilerden daha güçlü olabiliyor her şey çalışma ve çalışma şekline bağlı aslında ne ekersen onu biçersin
Fiziksel güç hem kas miktarına hem de sinir-kas koordinasyonuna bağlı kanka 💪🏼 Spor bilimlerinde buna kuvvet diyoruz. Kaslı erkekler genelde daha güçlü olur ama her zaman değil. Düzenli kuvvet antrenmanı, beslenme ve uyku çok belirleyici. Zayıf biri de patlayıcı kuvvetle çok güçlü çıkabilir. 🏋🏼♂️🔥
Cevap
11Cevap
hayır kas kütlesinin bir önemi yok önemli olan tekniktir. 55 kilo biri sağlam bir kas kütlesini tek harekette bitirebilir.
Kas güç zayiflik atımlık verir. Ben ortası yapiyorum
orası hıc bellı olmaz, tamamen guce baglı, ve gucu cusse ıle anlayamassın
Bunu görüntü ile anlayamazsın insanın çocukluğu yaptığı iş vs vs değişir
Kaan kazgan savaş cebeciyi dövmüştü 3te biri kadar çocuktu Kaan ama dövüşçü teknik biliyordu
Baba istediği kadar teknik bilsin 70 kilo adam 120 kilo hayvan gibi herife yumruk yumruğa girseydi dayak yerdi teknik güç olmadıktan sonra boş savaştaki gücün yarısı kaanda ancak vardır kaan kurnazlık yaptı bacaktan girdi 120 kilo adam yere devrilse hızlıca kalkamaz fırsatla üstüne çıktı yumrukladı ayrıca adil bir dövüş değildi savaş diyor ki gel gidelim ringte düzgün dövüşelim kaan start verilmeden kendi kafasına göre başlıyor ek olarak kaanın arkası kalabalıktı ve dolu gelmişlerdi adil dövüş değildi adil olsaydı Savaş Cebeci kaanı çerez gibi yerdi
şimdi kardeşim bak adı kara murat ise ve waaaağğğğ diye bağırabiliyorsa kılıcı ile 5 kişiyi ayağı ile 5 kişiyi rahat döver. Bide kaçırılmış bir kadın varsa offf sayı 30 a çıkar
Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavgasını izle anlarsın
Makineyi çektinmi
Ne kaslı tanır ne 30 madalyalı güreşçiyi
Sokakta kural yoktur
Kas lifinin yapısına göre değişir ve kiloda etkiler
dovebilmesi dovus yetenegi ogrenmesine bagli
Güce bağlı
Sorumda bunu soruyorum
Yürek yürek gerisi boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?