Cevapları merakla bekliyorum.
Fiziksel gücü etkiler
Fiziksel gücü etkilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Etkiler diycektim etkilemesi işaretledim tabiki etkiler doğamız gereği erkeğin güçlü olması sahiplenici olması koruması hoşumuza gidiyor
etkilemez diyen yalan söyler ya da yönelimi farklıdır
Cevap
11Cevap
Elbette etkiler.. erkekte gücü seviyorum.. koruması, sakınması, ona sığınmak falan bunlar güzel şeyler
Kızların gözünde: Uzun boylu cılız erkek > Güçlü, kaslı orta boy erkek. Artık sen ver kararını. Hangisi daha çok önemli
Kadınları etkiler elbette kadına göre erkek daha güçlü olmalıdır.
Neden peki
Cılız, özgüvensiz ve güçsüz birini hangi kadın gerçekten ister?
Kucağına alabilsin kavanoz kapaklarını acabilsin yeterli😅
Etkilenirim elbet çocuklarımın babası olacak sonuçta yuvamızı muhafaza edecek eşim Allah’tan sonra ona güvenicem. Ama öyle kaslı erkek sevmem
mağara devrinde mi yaşıyorsunuz? :)
Peki 😊
Etkilemeyen yoktur. Fazla abartılı olmadigi müddettce yatakta herkesin hoşuna gider
Yatak ne alaka
Bizim kızlar için, para gücü, fiziksel gücü her zaman döver. Bu durum da fiziksel gücü olan, para gücü olan için terk edilir. Hadi dövemez diyenleri göreyim. 😏
Beni niye etkilesin lan
Kızları
Fiziksel gücü etkiler
Etkiler tabi ki yanında güvende hissederim
Etkilemez, ruhsal olarak güçlü olmalı
Yani fiziksel gücüm fazla etkiliyor genelde
kızları başka özellik ve güçler etkiliyor bence
Hayir
Neden
Bizde yok sonuçta fiziksel güç
güçlü biri olarak söylüyorum, fiziksel güç günümüzde en fazla kavanoz kapağı açmaya yarar ne kadar güçlü olursan ol adam aşırı zengin ve güçlü yerlerde tanıdığı varsa kendine tetikçi satın alabiliyorsa ve ya savcı, hakim gibi makam sahibiyse gücün bir etkisi yok. hiçbir etkisi olmayan bir şey önemsizdir
Güç çekici geliyor istemsizce
yani evet ama zeka kadar seksi bi şey yok
Etkiler
Kesinlikle çeker kendine
Etkiler
Kızları etkiliyor
En İyi Cevap