sormus ve soruya en uygun cevabi veren kisiyi ise almislar. Bu soruda
dogru veya yanlis cevap diye bir sey yok, sadece düsünce sistemi
önemli.
Benim tercihim Doktor'u ve ikincisi de çok yaşlı ve hasta olan kişiyi arabaya almaktan yana olurdu. Doktor'dan beni kurtardığı gibi hasta olan arabada ki adamı da kurtarmasını rica ederdim. Böylelikle bir can kurtarılmasına ve özellikle benim hayatımı kurtaran doktora borcunu ödemiş olurdum. Eğer hayatımın rüyasını ve tanışmak için can atacağım kadını arabaya alacak olsaydım yaşlı adam ölebilir ve doktor olması gibi bir şans ile onu hastaneye dahi götüremez ayrıca doktora sonrasında borcumu da ödeyememiş biri olmamın vicdan azabını çekerdim...
1-Bunlar gecenin ikisinde otobüs durağında ne işleri var o saatte otobüs filan çalışmaz kesinlikle bu işte bir kumpas var derim pas geçerim
2- Hastanın yanında doktor var benim yanımda olmasından daha iyi bir durumda doktor gerekli müdahaleyi yapar der kızı kaparım
yaşlı amcayı alırdım... doktor sağlam ona bişi olmaz. hayatımın aşkı da zaten geri dönmem için her zaman beni bekler... ve o da çok iyi bi insan olduğundan adama yardım etmemi ister... :) herkes mutlu :)
işe alındım mı? :D
arabayı doktora veririm hasta ve yaşlı kişi alıp gider. bende sevdiceğimle kalırım oracıkta :)
Cevap
3Cevap
Doktora ve yasli hastaya verirdim, doktor o kadini iyilestirdi, bende hayatimin rüyasiyla kalirdim oracikta
ben inerim...arabayı yaşlı ve dokdora veririm...sevdiğimle kalırım
ne düşünce sistemi yaa üçüncüsünü alırım arabama. bi saniye düşünmem bile. hayat benmi istediğim gibi olmayacaksa hiç olmasın zaten :)
Sanırım hasta olanı alırdım. Diğerleri her şekilde gidebilir.
Hayallerimdeki adamı alırım hastayıda kucağımıza yatırırız doktorda bagaja girsin :D
ben hayalimdaki kişiyi alirdim.doktor hastaya baksin orda
hayatımın ruyasını alırdım :)
güzel soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar