perşembe , perşembe günü erkek ben dün yalan söyledim diyerek yalan söylüyor çünkü çarşamba günü kadınlar yalan söylüyor perşembe günü erkeklerin yalan söyleme günü kadın ise çarşambaya kadar yalan söylüyor perşembe günü doğru söylüyor yani ben dün yalan söyledim diyerek kadın doğruyu söylüyor :D bunu neden açıkladın o kadar diye soracak olursanız '' Pazar oldugu belli de dünyanın zeka ortalamasi bu kadar dusukmu '' diyenlere rastladım sinir oldm lütfen dünyanın zeka ortalamasını düşürmesinler :D
Şimdi öyle birgün denk gelmesi gerekir ki kadın o gün doğruyu söyleyecek yanı cevap perşembe ile pazar arası birşey olmalı. Vereceğim cevabı aşağıdaki kişiler vermiş perşembe ya da pazar diye dusunuyordum
Diğer yandan perşembe olmasını diğer yani da perşembe adam yalan atıyor. Dün yalan söyledim diye çünkü perşembe günü yalan attığı için aslında dün yalan attım demesi bir yalan ve kadında perşembe yalan atmadigi için bende diyor doğru söylüyor çünkü onun dünü çarşamba kadının yalan atma günü ve o gün kadın yalan atıyor.
perşembe alın size bir zeka veya mantık sorusu daha;
Evli bir çift tatile çıkarlar. Çöl gezisi için çöle giderler. Adam fenalaşır ve bir rüya görür rüyada mısırlılar zamanında bir suç işlediğini cellatların tam kafasını kesmek üzereyken uyanır kadının yelpazesini de cellatın elindekine benzetip bir an korkudan kalp krizinden ölür. Bu hikayedeki mantıksızlık nerededir?
Hadi birtane daha. Bunları bir panelde hoca sormuştu biaz ama bu sorunun cevabını unuttum. 4 kişi çatı katında okey oynuyorlar. Daha sonra bunlardan biri aşağı düşüp/düşürülüp ölüyor. Polis yukarı çıkıyor sorgusuz sualsiz direkt suçluyu bulup tutukluyor. Nasıl biliyor?
Cevap persembedir. persembe gunu erkek yalan soyleme gunudur carsamba kadin yalan soyleme gunudur persembe ise kadinlarin dogru soyleme gunu. Dogru soylicegi icin carsamba gunu yalan soyledigini persembe itiraf eder. Bu yuzden persembe gunu ikiside dun yalan soyledim der
Perşembe. Erkek dün yalan söyledim diyerek yalan söylüyor. Aslında Çarşamba yalan söylemedi. Ama Yalan söyledim diyerek Perşembe günü yalan söylemiş oluyor. Kadın için de Perşembe doğru söyleme günü. Ben de diyerek doğru söylemiş oluyor. Zaten ÇArşamba da kadının yalan söyleme günü. Herzamanki gibi kadınlar daha dürüst ;)
Perşembe erkek yalan söylediği gün. Çarşamba erkek doğru söylüyor ama perşembe günü ben dün yalan söyledim diyerek perşembe yalan söylemiş oluyor. Çarşamba kadının yalan söyleme günü ama perşembe doğruyu söyleyerek bende diyor.
Hadi ama bu mu Dünya'nın en zor mantık sorusu? . Dünya'nın en zor 3 mantık sorusu arasında filan yer almıyor. Millet bakıp geçmesin diye denmiş bir şey.
En İyi Cevaplar