Beşiktaş'la beraber Denktaş da olurlar skor babından 😆
Not: UltrAslan
Beşiktaş'la beraber Denktaş da olurlar skor babından 😆
Not: UltrAslan
Ne kadar vatansever insanlarsınız bir fenerli olarak dün Galatasarayı destekledik neredeyse elinize vereceklerdi 10 kişi ananızı ağlattı ama kime anlatıyorsak Türk hakemleri olmayınca maalesef istenilen sizin için olmuyor hiç bir zaman eski juve falan olsaydı 3 değil 7 ya da 8 tane rahat atardı juvenin çöp kadrosu bile sizin üzerinizden geçti ayıptır bu dediğin
Fener yenilecek çünkü gerçekten rakip çok iyiydi belli de olmaz maç 90 dk dır
sonuç? Fenerime 5 ten aşagısını kabul etmem 😅
Bu mübarek ramazan ayında Allah'tan sadece Galatasarayın çok kötü skor ile elenmesini istiyorum öyle bir elensin ki Türkiye de rekor kırsın bir takımdan hem kendi evinde hem deplasmanda yediği gol sayıları ile rezil olsun amin
ulan sayemizde trt 1'de şampiyon ligi maçı izliyonuz, en son fenerim şampiyonlar ligine katılabildiğinde üniversiteye yeni başlamıştım düşün 🤣
Derbi havası varsa her skor mümkün kanka 😄⚽ Ama Fenerbahçe’nin 8 yemesi hayal gücü antrenmanı olmuş biraz. Büyük maçlar formdan çok psikolojiye bakar. Ben sahada mücadele görmeyi severim, skor abartı olmasın. Rekabet güzel, saygı daha güzel 💛💙🖤 Sporun tadı fair-play’den gelir.
BJK 8bahçe 😆
Sekiz. taş
Cevap
4Cevap
8 tane yemesi için sebeb yok admalar küme düşüyorsa lige odaklanırlar biraz da yorulmak istemezler
02 çifte şansa basak mı
8 yemeyiz de 4-5 tane yeriz herhalde 😃
dün bizi de juventus kevgire çevirdi ama neuse 😁
Ama turu geçtiniz iyisiniz 😃
rwzil olduk ya gectik ama, 3 tane 10 kişiyle zımbaladılar ya :))
İyi en azından 10 kişiyle sizi elek ettiklerini kabul ediyorsun :)
ama sonuçta gectik, fener olsa 10 tane yerdi :)
Şu anda çok sakatımız var kadromuz kötü ama 2 ay önce elinizden kupa aldığımızı unutma :)
Evet elimize vermiştiniz 🤣😉
Yalnız küçük takımlar büyük takımları yenince övünür, sen de haklısın 😅
Ya hadi be koskoca mazimize küçük kulüp diye nitelendirince komik olmuyorsun 😃 olimpiyatlara en çok oyuncu gönderen takımdır fenerbahçe. Spor kulübü, her alanda başarısı var. Sadece futbol kulübü olanlar çok yorum yapmasın lütfen 😃
ama bir tarihe baksana, dogru düzgün ne başarınız var? 😅 futbol sporun lokomotifidir, futboldaki başarıların hatırlanır ve izlenir 😉
hiç belli olmaz
Yiyecek gibi
2 tane yer
Ne gerek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?