Spor Karagümrük - Fenerbahçe maçı kaç kaç biter? ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ Takip Et Xper 6 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Maç saat 20.00 da oynanacak FB Beraberlik Karagümrük Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl İlk yarı 1-1 Güncellemeler+1 yıl MS 1-1 FB attığı fakat sayılmayan gol net goldü. Karagümrük - Fenerbahçe maçı kaç kaç biter? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Spor konusunda 443 cevap paylaştı. Trabzonspor 30 puan fark atmış hala fener diyorlar şaka gibi 1 3 Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl berat albayrak desteğiyle Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl liyakatla diyecektin heralde ali koç zengin biri futbolcuları zevkine göre alıyor Trabzonspor ise tüm yetkiyi managere veriyor lşyakatli yönetildiği için. Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl hamsi ağaoğlu sırtını berat Albayrak’a dayamış perdenin arkasından tff ve hakemler üzerinden dizayn ediliyor hamsi ağaoğlu 😂 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl 1-1 biter fener 9 kişi kalan rakibine 60 dk gol atamaz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karagümrük 9 kişi kalır maç da 1 1 berabere biter ;) 1 3 Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl kartlar ve penaltı doğru mu ve sayılmayan gol doğru mu 😲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maçı izleyemedim bir şey diyemeyeceğim Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl 👍 Yorumla
sezincan Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Fenerbahçe alsın artık bunu 😒 1 2 Yorumla handsomee07 +1 yıl seviyosun galiba futbolu:) Yorumla sezincan +1 yıl Yok Fenerbahçe'yi seviyorum Yorumla
canfk Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Spor konusunda 4,6b cevap paylaştı. berabere biter 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıfır-sıfır 1 3 Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl zero zero Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeap! Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl 😄 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 453 cevap paylaştı. 0/2 olur bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Trabzonspor 30 puan fark atmış hala fener diyorlar şaka gibi
berat albayrak desteğiyle
liyakatla diyecektin heralde ali koç zengin biri futbolcuları zevkine göre alıyor Trabzonspor ise tüm yetkiyi managere veriyor lşyakatli yönetildiği için.
hamsi ağaoğlu sırtını berat Albayrak’a dayamış perdenin arkasından tff ve hakemler üzerinden dizayn ediliyor
hamsi ağaoğlu 😂
1-1 biter fener 9 kişi kalan rakibine 60 dk gol atamaz.
Karagümrük 9 kişi kalır maç da 1 1 berabere biter ;)
kartlar ve penaltı doğru mu
ve sayılmayan gol doğru mu 😲
Maçı izleyemedim bir şey diyemeyeceğim
👍
1-1 bitcek gelecekten geliyorum
Fenerbahçe alsın artık bunu 😒
seviyosun galiba futbolu:)
Yok Fenerbahçe'yi seviyorum
berabere biter
Sıfır-sıfır
zero zero
Yeap!