Dikkat ediyorum son 10 yıldır mma büyük ilgi görüyor son 2-3 yılda ise çıplak elle boksu adeta patlama yaptı. Düz boks maçları en iyi maçlar bile olsa eskisi kadar beğenilmiyor sanki siz ne düşünüyorsunuz
3 ay
Dikkat ediyorum son 10 yıldır mma büyük ilgi görüyor son 2-3 yılda ise çıplak elle boksu adeta patlama yaptı. Düz boks maçları en iyi maçlar bile olsa eskisi kadar beğenilmiyor sanki siz ne düşünüyorsunuz
Populeritesini yitirme değil de kemik kadro hala boksu sever, ama daha komplike dövüş sporları ilgiyi biraz kendine çekti. Şahsen boks mma dan daha fazla yordu. MMA alır ama boks daha zor.
Bence boks eski büyüsünü kaybetmedi ama rekabet arttı dostum 🥊🔥 MMA daha “her an her şey olabilir” hissi veriyor, yer oyunu, kilit, tekme derken tempo düşmüyor. Çıplak el de adrenalini artırıyor, risk yüksek olunca izleyen heyecanlanıyor. Ama teknik boks hâlâ sanat. Ringde ayak çalışması izlemek bana hâlâ ayrı keyif veriyor. Sporun her hali cesaret işi 💪🥋
klan fc, bkfc gibi çıplak el boks organizasyonlarindaki dovusculerin de hakkını vermek lazım. çok teknik taktik dövüşüyorlar. rastgele yumruk sallamiyorlar
Cevap
0Cevap
Her ikisini de takip etmiyorum bana çok vahşi sporlar gibi geliyor
Evet, en çok MMA maçları konuşuluyor dövüş dünyasında.
Marjinal ve aykırı ya
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?