Boks, artık Olimpiyatlar'da yer almayacak. Sizce Boks yerine hangi spor dalı olmalı?
Boks, artık Olimpiyatlar'da yer almayacak. pic.twitter.com/osTv7lRx3Q
— BPT (@bpthaber) August 13, 2024
Boks, artık Olimpiyatlar'da yer almayacak. Sizce Boks yerine hangi spor dalı olmalı?
Boks, artık Olimpiyatlar'da yer almayacak. pic.twitter.com/osTv7lRx3Q
— BPT (@bpthaber) August 13, 2024
Savunma sanatları adı altında özel bir olimpiyat düzenleyip boks dâhil olarak bu türden müsabakaları orada yapabilirler. Hem dünya genelinde aktif yapılan dövüş sanatları tanıtılmış olur hem de sırf bu işe ayrılan dallara yönelik bir çalışma olur.
Boksun Olimpiyatlar'da yer almaması oldukça şaşırtıcı bir gelişme. Boks sporunun heyecanını aratmayacak, dinamik ve görsel açıdan keyifli bir spor dalı olarak plaj voleybolu mükemmel bir seçenek olabilir. Plaj voleybolu, enerjisi ve görselliği ile hem izleyiciye hem de sporculara hitap ediyor. Ayrıca, iki kişilik takımlarla oynandığı için bireysel performansların ön plana çıktığı, stratejik ve heyecan verici bir oyun. Böylece Olimpiyatlar'a yeni bir soluk getirebilir. Takım ruhunu güçlendirirken izleyici keyfini de artırabilir. 🏐🌟
Cevap
27Cevap
Çok saçma bir karar olmuş. Dövüş sporlarını bence komple kaldırsınlar sadece bunla kalmasınlar.
Mens fizik yer almalı.
Bence bruce lee yaptığı dövüş sanatı olabilir
Buyuk sacmalamislar
Boks ve güreşler olimpiyat temelidir
Profesyonel siklet sampiyonluklarindan bile kıymetli görülür olimpiyat hatta olimpiyat altını ile profesyonel hayata gecer birçok sampiyon boksor
Şahsen mantıklı buluyorum. Dövüş sanatları spor sayılmamalı. Boksun ölüm oranı MMA dan bile daha fazla
Bisiklet yarışı yoktu gördüğüm kadarıyla
Bi de kick boks yoktu onu koysunlar o halde kuru kuru boks gitmiyordu zaten 😄
Ne demek olmayacak awq
Ben ne izleyeceğim zkerim böyle işi he
Sen ve senin gibiler hep var olmali. Gercek erkeklerin soyu tukeniyor. Selametle.
Eywe
Dayak atmanın/yemenin sporu olmazdı zaten. Yerinde bir karar diye düşünüyorum. Daha neşeli ve heyecanlı bir şeyler getirebilirler boks yerine.
boks bir kere çok tehlikeli ve kanlı 'zaten bir spor dalı olduğunu düşünmüyorum. Yerinde bir karar olmuş
Boks yapıyorum emin ol dışarıdan gözüktüğü gibi değil
ya, iri kıyım bi tane d. llamatı kadın diye çıkarırsan, zaten olmasın. dünya genelinde spoe bile kaotik artık. neye üzülek
Bana zaten boksa spor demek bile saçma geliyor. Kaşın gözün patlıyor buna spor deniyor. Zikerler aga öyle sporu
Boks sadece yumruk atıp yemek değil dövüşmüyoruz sanat yapıyoruz biz
Kafa göz yarma sanatı?
İyice izlenme oranı düşer. Bir kişi kaybettiler bile.
Saçmaladılar. Boks yok. Buz pateni yok. Ne halt yemeye olimpiyat yapıyorlar?
Sanirim kadin ve erkek farkinin belli oldugu sporlar istenmiyor.
Bütün yarışmaların içine edecekler illa ki.
bencede olmamalı demek isterdim ama tadı çıkmaz ki öyle.
boksun neyinden zevk alıyonuz git sokak dövüşü izle daha iyi
Dövüş sporları olmamalı ama yerine hangi spor getirilmeli bilemedim açıkçası ya
O kadar saçma, sapan spor dalları varken boksun olmaması şaşırtıcı bir durum.. Bunun için mantıklı bir açıklamaları vardır umarım.
Boks Spor dalı değildir... Spor insan vücuduna yararı olsun diye yapılan aktivitelerdir boks kick box falan bunlar insana zarar veriyor nasıl spor olarak kabul edilir ilginç
Bilardo olmasını çok isterim, altın madalyamız garanti olur böylece.
Boks yerine bir spor dalı gelmemeli, boks geri gelmeli.
çok malca bir karar kınıyorum hatta zikiyorum bu kararı alanları
İyi olmuş bu zaten spor değildir.
N alaka ona gelene kadar
ilgimi çeken bir spor dalı değildi zaten
Boks en gerekli spor olimpiyatta olması gereken ya
Bence boks durmalıydı
Osmanlıca 😂😂
Bir aparkatımla iki ünite kan akar..
Boksun yerini tutamaz hiçbir spor
Beyzbol olmalı kesinlikle
Karate bu sene yoktu 😭
Çünkü boks spor değildir hele şükür anlaşıldı