Fenerbahçe Kasımpaşa'yı mağlup ederse Galatasaray'la puanları eşitlemiş olacak sizce Fenerbahçe şampiyonluk yoluna bir adım daha yaklaşmış olur mu objektif olursanız sevinirim
3 ay
Cevap
2Cevap
değişebilir
Kanka az karı kız kovala zevkine bak boş ver maçı
Koyu fenerliyim kardeşim napayım seviyorum ayrıca karı kız nasıl kovalayım bu yaşıma geldim daha hiç ilişkim yakınlığım dahi olmadı bende çok isterim birisiyle ilişkim olsun ama maalesef olmayınca olmuyor işte
Neden ki öylelerine daha mı çok ilgi veriyorlar aksine benimde huyum karakterim mizacım sert kötü soytarı tarzı değildir ama yinede tavsiyelerin için çok teşekkür ederim sağolasın
Benim dini görüşüm yok bu dünyada kötü olup da tanrının katında nasıl güzellikler bulabilirsin elde edebilirsin ki her türlü kendi dinince yolundan şaşmış oluyorsun önemli olan insanca iyi kalabilmek zaten herkesin görüşüne de saygım var tabiki ayrıca arkadaşlığın dostluğun insanlığın içinde çok teşekkür ederim dilerim bir gün yine sohbet ederiz çok sağol
Berabere biter
Maç sona erdikten sonra söylemeniz de pek manidar olmuş teşekkürler 😁
Of evet ya
Dilerseniz size takip isteği atabilir miyim tabi bir sakıncası yoksa çünkü çok samimi objektif ve sıcakkanlısınız her daim anlayışınız içinde çok teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Puan eşitliği psikolojik üstünlük getirir dostum ⚽🔥 Fenerbahçe Kasımpaşa’yı yenerse yarış yeniden başlar diyebilirim. Ama şampiyonluk maraton işi, ben lig temposunu voleybol sezonuna benzetiyorum; asıl fark son haftalarda çıkar 🏐💪 Derbiler, sakatlık durumu ve fikstür belirleyici olur. İki takım da işi sıkı tutarsa son düdüğe kadar gider bu yarış! 🇹🇷🔥