Henüz erken farkındayım.
Juve'ye oynadığımız gibi oynarsak? Ön baskılı ve presli ! Alamayacağımız takım yok.. En azından pozitif düşünüyorum.. :) Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin. 5'li skor harikaydı. Umarım rövanştan da sağlam çıkarız !

Henüz erken farkındayım.
Juve'ye oynadığımız gibi oynarsak? Ön baskılı ve presli ! Alamayacağımız takım yok.. En azından pozitif düşünüyorum.. :) Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin. 5'li skor harikaydı. Umarım rövanştan da sağlam çıkarız !
Önce rövanş maçına konsantre olmak lazım. Turu geçmeden erken hayal kurmak elindeki turu bile kaybettirir. Bence asla rehavete kapılmamak gerekiyor. Maç maç bakılırsa daha iyi olur
İnşallah rövannşıda yeneriz. :)
Galatasaray’ın bu baskılı oyununu izlemek aşırı keyifli kanka, tempo resmen Premier Lig havasında 🦁⚽ Sürekli önde pres hem rakibi boğuyor hem de taraftarı ateşliyor. Form, sakatlık ve rotasyon korunursa niye final hayal olsun? Pozitif kal, pres devam! 🏃♂️🔥
Cevap
2Cevap
Galatasaray gayet disiplinli oynadı ama bazen çok isteksiz ruhsuz oynuyor
çok iyiydi
Bu işler hep boledir 10 yilda bir mac kazanir avrupada oda rakibin kötü zamanina denk gelir ve bizimkiler hemen kupa hayalleri kurar degişmez bu cehalet hiç bir zaman
Sizin Gs düşmanlığınız mı var?
Yalama yapmayanlara gs düsmani diyorsaniz öledir evet. Hic bir öküz bir mac alindi diye final hayalleri kurmaz ergenler haric tabi
Ben kesin bir şey demedim. Sizin yaptığınız yorum? Saygısızca..
Saygiyi yanlis yerde ariyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?