5 ay@neslitukenmiserkekk
Seni tüm mantık ve matematik bilimlerine dayanarak s*kkerim anladın mı?
İtalya; UEFA Ülkeler Sıralaması'nda 2., FİFA Dünya Sıralamasında 13. sırada. Kalkmışsın İtalyan futbolu bitik diyon.
İkincisi; Galatasaray, 5 şampiyonluğu kafadan alsaydı Liverpool'u yenemez, Atletico Madrid'den puan alamazdı, Juventus'a karşı da böylesine tarihi bir skor alamazdı.
Sorun Galatasaray'ın şampiyonluklarında değil senin kafanda bence. Ya adi bir Fenerlisin ya da ülkenin herhangi bir alanda kazandığı başarıyı kabullenemeyen veya hafife alan sömürgeci bir zihin yapısına sahipsin.
Bir de yorumumun altına yazmayın demiş. Seninki tarafsız kalmak ve falan değil arafta kalmak. İngilizler, boktan bir San Marino'yu 5-0 yense öve öve bitirmezsin ama Galatasaray'ın İtalyan futbol lokomotifi Juventus'a 5 gol atmasını hafife alıyon.
Senin gibi müptezeller 15 Temmuz'a da tiyatro diyor.
Kusura bakma babuş. Tepki almak istemiyorsan görüşlerini yorumlara kapat ok.
12 Yorumla- 5 ay
@neslitukenmiserkekk
- 5 ay
@neslitukenmiserkekk
Senin gibi sömürge kafalılar, akşam evde darbeyi kutladı. Sabah, darbe göttlerine kaçınca 15 Temmuz'a tiyatro dediler.
Devre arası evde Juventus'un zaferini kadeh kaldırıyordunuz. İkinci yarı Galatasaray, Juventus'un eline verince şimdi İtalyan futbolu batık oldu dimi. Sevsinler yalanını...
En İyi Cevaplar
5 ayTuzu kuru işi bana kattığı bir şey yok ama genede söyleyim zenginlerin parasına para kattığı bir olay o kadar. Eski bir iddia analisti olarak söylüyorum İtalyan futbolu bitik durumda öyle çok aman aman bir kadrosu yok yani çok sıradışı bir durum olağanüstü bir şey yok ortada bayern münih, Borusia Dortmund, Liverpool, Manchester City, Real Madrid, A. Madrid bunları devirirse o zaman takdiri hakeder geçmişte olduğu gibi
Galatasarayın içeride bir ceza alması lazım sağlam çünkü kafadan 5 şampiyonluk temiz değil avrupada etkili olduğu için ses çıkarılmıyor07 Yorumla- 5 ay
Tarafsız bir yorumdur bu bilgisi olmayan fanatikler yorumum altında zart zurt etmeyin
- 5 ay
Yazılan yorumlar okumadan silinecektir fanatikler gidin salyanızı görüşünüzde akıtın
- 5 ay
Kendi görüşümün altında sana zaten Fatiha okudum rahat ol.
- 5 ay
Kaybol o. c
- 5 ay
İyi poke yedin
- 5 ay
Sömürge kafa sizsiniz fetönün o.. buları ligin içinden geçtiğiniz😄yorumunda anırmaya devam et😄
- 5 ay
Seni bulursam çıktığın deliğe sokarım ama hammın oğlu.
Maçta iki tane oyuna Gönül veren oyuncu vardı, Hırsı ile Barış Alper ve Osi. Adam forvetten defansa yıldırım hızı ile gelip top çıkardı ve bunu her maçında yapıyor. ( Osimen )
Bir Beşiktaşlı olarak Avrupada temsil eden tüm takımları kutluyorum. Ligde maalesef şu an etkisiz olsakda rakibimizsiniz 😝😝
00 Yorumla
5 ayTek bir oyuncuya iyi demek takıma haksızlık olur bugün Galatasaray kusursuz oynadı Barış kanatları yırttı, Sara takımın lideriydi, osimhen rakip defansları yıprattı hataya zorladı, Lang maçın gizli kahramanıydı kısacası Galatasaray tur kapısını açtı bu skorla
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Galatasaray resmen gövde gösterisi yaptı kanka 🏟️🔥 Tempoyu yükseltip rakibi boğan bir oyun vardı.
Maçın en iyisi bence kesinlikle Icardi’ydi, hem oyunu tuttu hem bitiriciliği konuşturdu ⚽ Ama Kerem de koşu mesafesiyle tam kondisyon manyağıydı, koşuyor adam durmuyor. Sen de maç izlerken nabzın yükseliyorsa kardiyo tamamdır dostum 😄🏃♂️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Harbi ezip geçtiler helal olsun aslanlara
20 Yorumla- Spor konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 5 ayGabriel Sara ve Noa Lang bence. birde Barış var
00 Yorumla - Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayJuventus ciğer yemiş gelmiş Galatasaray a karşı çok yanlış bir taktikle oynamaya çalıştılar 2 gol atmadilar aslında onları da GS kendi yedi. Bence maçın en kötüsü juve teknik heyeti ve teknik direktörüydu. GS takım olarak hatayı kullandı. Hep böyle olsa iyi olur
00 Yorumla Tam tahmin ettiğim gibi bitti, sistem kuponuma da ilginçtir güvenerek 2/1 olarak koymuştum. Gizli bir Osimhen yıldızı vardı yine bence, atmadı ama göllerin hepsinde payı var
00 Yorumla- Spor konusunda 403 cevap paylaştı.
u 5 ayÇok sevindim Gs ile gurur duyuyorum hep 💛❤✨
52 Yorumla
Soran5 ayÇekemeyenler hakem verdi diyor hey allahım
- 5 ay
Hazımsızlık işte şaşırdık mı no no noooo 🤣
5 ayMaça fırsat bulamadım, izleyemedim maalesef ama tebrik ediyorum Gslileri. Ülkemizin başarısı önemli bizim için.
40 Yorumla- Spor konusunda 432 cevap paylaştı.
5 ayZaten Liverpool eski Liverpool değil zaten Atletico Madrid eski Atletico Madrid değil zaten Ajax eski Ajax değil zaten Juventus eski Juventus değil UEFA kupası da tesadüf kazanıldı süper kupada tesadüf kazanıldı
00 Yorumla Devre arası Fenerli ve Beşiktaşlılar dalga geçiyordu yüzsüz insanları hiç sevmem ama başka seviye olduğumuzu her zaman söyledim maç içinde kazanacağımızı söylemiştim
10 YorumlaDün o maça gittim Varya nasıl kalabalıktı valla helal olsun noa lang ayağının tozuyla geldi 2 gol attı Juventusa zaten şampiyonluk başka da bir takıma yakışmaz Galatasaray varken 😁 😁💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️
00 Yorumla
5 ayTarihin en kötü juventusunu yendiler. Kendi liginde daha sımdıden 16 puan fark yemıs lig 6. cısı. Gs yendı tebrık ederım lakın ben bunlara 5 attım doye havaya girerse. Cok yakındır sonmesı o havanın.
01 Yorumla- Spor konusunda 301 cevap paylaştı.
5 ayİzlemedim futbol bana göre değil. Ama ülkemin takımı kazanmış gurur içindeyim helal olsun galatasaraya.
10 Yorumla Okan Hoca 2. yarıya çıkarken vur emri vermiş takıma
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayjuventus zorlu bir rakip değil asıl başarı bence atletico madrid maçıydı. o maç tebrik etmeye değer. atletico madrid , real madride barcelonaya falan acımıyor nşye lider xeğiller anlamıs değilim. juventus ortalama birtakım şu an.
00 Yorumla
5 ayMaçın en iyi üç ismi vardı; Barış, Lang ve Sara. Çok güzel, seyir zevki yüksek ve gurur verici bir oyun oldu. Galatasaray'ı tebrik ediyorum.
00 Yorumla5 atar demezdim belki ama 3 atmasını da bekliyorum. Kadroyu konuşmaya gerek yok. Bi Üst turu geçersek iyi
00 Yorumla- Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı.
4 ayTebrik ederim skoru görünce çok şaşırdım ve sevindim
122 Yorumla- 4 ay
@Alakurt34 Biz Juventus'u; Pirlo'lu, Marcihisio'lu zamanında da yendik loooo! La 46 yaşında adamsın dünyadan haberin yok Allah'ın Beşiktaşlısı.
- 4 ay
@Alakurt34
16.09.1998👉JUV:2-2:GS
02.12.1998👉GS:1-1:JUV
17.09.2003👉JUV:2-1:GS
02.12.2003👉GS:2-0:JUV
02.10.2013👉JUV:2-2:GS
11.12.2013👉GS:1-0:JUV
17.02.2026👉GS:5-2:JUV
GS, Juventus'a karşı 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi almış. 7 maçta 14 gol atmış, 9 gol yemiş. Yani biz Juventus'u İtalya ligleri ve Avrupa turnuvalarında en prime olduğu zamanda yendik. Kar yağışını bahane etme. Biz Juventus'u kar yağmadan da yendik daha önce. - 4 ay
@Alakurt34 Biz Türk takımlarını rakip olarak görmüyoruz. Çünkü onlarla oynadığımız 20 maçın 19'unu kazanıyoruz zaten.😄 Bizim skalamız Şampiyonlar Ligi...
- 4 ay
@Alakurt34 Beşiktaş, dünyanın en büyük takımı mı? Bildiğin daha komik bi fıkra yok mu?😄🤣
- 4 ay
@Alakurt34 Beşiktaş'ın kaç paralık kadrosu var da 15 puan fark atacak. Siz anca Fener ile Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında Fenerin yalamalığını yaparsınız. Ulan Sergen'le oynadığınız 10 maçın 5'inde berabere kaldınız zaten. Geriye kalan 5 maçın ikisini de son dakika golleriyle kazandınız. Nereye 15 puan fark atıyonuz. Biraz ufak atın mk.
Beşiktaş'tan ne Türkiye'de ne Avrupa'da bi skim olmaz. Sen boş ver et Galatasaray'ın liderlik görüp görmeyeceğini. Kendi bktan takımının haline üzül. 2 senedir 30 puan fark yiyodunuz. Bu sene de 15-20 puan fark yiyip oturacanız. - 4 ay
@Alakurt34 Ayrıca bana ne lan yaşının kaç olup olmadığı. Bir bk bildiğin yok. Kaç yaşında olursan ol. Profildeki yaşın bile sahte hamına sçtığımın Beşiktaşlısı.
- 4 ay
@Alakurt34 😄😄😄 La bi sg mk Beşiktaşlısı. Dolmabahçe'de 2-0 öndeyken bile bile kırmızı kart görüp Fener'e 2-3 nasıl domaldığınızı biliyoruz. Aynı bku Trabzonspor da yedi.
Maksadınız Fener'i şampiyonluk yarışında tutmak. Galatasaray olmasın da kim olursa olsun vizyonsuzluğu sizinki. 😄🤣😄
Ç. Rizespor da aynı bku yedi. 2-0 önde devreyi bitirip maçı ikinci devre 2-5 skorla sattı. 17 senedir Ç. Rizespor, Fener'i 1 kez yenebilmiş. Onda da Rizespor'un başında Okan Buruk var.😄
Beşiktaş, Trabzonspor, Rizespor, kahhhpelik yapmasaydı Galatasaray, şu anda 10 puan önden liderdi.😄 - 4 ay
@Alakurt34 Bi de engel atmış mk bk kafalısı. Sanki yazamayacam🤣😄
5 ayhakem hakkımızı yedi 2. yarı 4 gol oldu en az 5 dk uzatma olmalıydı 6. gole vakit yetmedi :D
10 Yorumla
5 ayOsimhen araya girdi her golde... tartışmasız osimhem
11 Yorumla- Spor konusunda 398 cevap paylaştı.
5 ayFutbol diye bişey yok bütün maçlar şikelidir eski bir profesyonel futbolcu olarak söylüyorum
12 Yorumla- 5 ay
Sus lan! Allah'ın sömürge kafalı Fenerlisi.
- 5 ay
Senin gibiler, 15 Temmuz'da Kadıköy Bağdat Caddesinde tankları alkışlıyor. Sabah olunca darbe tiyatro diye cıyaklamaya başladı. Bu yaptığın yorum da ona benziyor
Gizli Üye(30-35)4 ayJuventusun en kötü dönemi gerek maddi ve manevi açıdan iflas eşiğinde ki takımdan 2 tane gol yemek bile büyük marifet diye düşünüyorum umarım güzel yerlere gelir ülkemizin takımı elbette
00 Yorumla
4 aySaraydı.. Bir an boş durmadı.. Maçın oyuncusu seçilmekle fazlasıyla hak etti zaten
00 Yorumla
5 ayJuventus köy takımı adamlarda orta saha oyuncusu santrafor oynuyor
06 Yorumla- 4 ay
Tarihin en kötü nottinhgamından fark yer FB, yarın her türk nottinhgamlı
Tahminim 0-7 - 4 ay
@Melikeymisimmm Şakamısın olm sen Nottingham Forest en başta premir lig takımı kıyasladığı takıma bak :D
- 4 ay
O yüzden mi ligde sonuncu ve Avrupa Ligi'nde, Allah'ın cuhelası🤣
- 4 ay
Farketmez bir İsrail takımı ingiliz takımından 7 yiyecek, başarılar nottinhgam
- 4 ay
@Melikeymisimmm Beyin yok mu kardeşim sende geçen sezon avrupa ligini kazanan totenham ligi 17. sırada bitirdi premier lig takımı seri A takımını kıyaslıyor
- 4 ay
@Melikeymisimmm Fetö takımı tutana bir şey anlatmak sadece zaman kaybıdır.
5 ayBu galibiyeti bir kısım fenerbahçeli taraftarlara armağan ediyorum.
00 YorumlaZiraat Türkiye kupasında juventusun ne işi vardı fikri olan var mı 😂😂😂😂
00 Yorumla
5 ayEn iyisi Langidi lang lang ve tabiki kral Osimhen di
00 YorumlaSüper maçtı amçın en iyi kısmı ilk kırmızı kart kuponum geldi
00 Yorumla
5 ayKoydu geçti takım hepsi iyi oynadı yanarım yanarım 2/1 oynadığıma
00 Yorumla
5 ayGüzel mactı çok iyiydi Gs. Mutlu oldum juve ye koyduk
00 Yorumla
5 aySara ve osihmen.. barış. Lang.. en kötüleri Uğurcan ve yunus
00 YorumlaValla eze eze kazandık. fener bjk ve diğer takımlarada tavsiyem. İzleyip bir şeyler öğrensinler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayTebrik ederim tabiki güzel bir sonuç ☺️
Kötü yanı sevgilim ne kadar mutlu olduysa adam beni unuttu maçın sevincinden neyse ülkem adına gurur duydum
00 Yorumla
5 ayEn iyisi yorum yapanlar idi..
Opsiyonel: Tarihin en kotu Juventus'u00 YorumlaSpor konusunda 409 cevap paylaştı. Gizli kahraman osi ama hemşerimiz barış alper efsane ya
00 YorumlaGalatasaray dan hamile kaldı juventus, hepsi iyiydi ayrı ayrı, bir bütün olup sahaya gömdük jv 'yi
00 Yorumlaİlk yarı kötüydük ama ikinci yarı içlerinden geçtik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayHepsi çok iyiydi sadece yunus kötüydü o çıkınca kendimize geldik barış da süperdi bi ceza aldırdı bi kırmızı kart Osimhen de her golde vardı noa lan çok süper oynadı boey geri döndü biz buyuz zaten kalitesiz daha yüksekti gösterdik🔥🔥🦁🦁
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayGalatasarayı tebrik ederim. Türkiye de ve Avrupa da hiç tartışmasız en başarılı Türk takımı.
00 YorumlaFb marşını.. değiştiriyorum.. .
Juveye de 5 atılır milii?
Ohaaa galatasaray...
Türkün kalbi senle çarpar
Yasa galatasaray
00 YorumlaBunu niye gizli paylaşıyorsun 😁😁kırmızdan sonra açıldı evet ikinci yarı iyiydi.
20 YorumlaO kadar transfer yaptı son anda. Playof grubuna girdi yoksa elenecekti
Gs nin tek başarısı fenerbahçeyi yenmek 😂00 Yorumla
5 aylaaa bizi kim alabiliierr
37 Yorumla
Soran5 aySüper oynadık be hakkımızdı
- 5 ay
herzamannnnn
Soran5 ayKeyfim yerine geldi ya bugün berbat yoğun sevgilimle ayrılık oldu bu kadar beni toparlayamazdı
- 5 ay
boş ver yenisi gelir, benimde güzeldi süper oldu
Soran5 ayBiraz konuşalımmı müsaitsen
- 5 ay
müsait değilim kanka ya
Soran5 ayTamam kanka
Noa Lang tabikide. Kenan daha iyi diyenlere girsin bu skor.
00 YorumlaGs nin gerçek gücünü beşiktaş la Vodafone parkta oynarken göreceğiz 🦅🤍🖤
04 Yorumla- 5 ay
@alakurt34 Yooo alakası yok! Biz Konyaspor'a da yenilebiliriz. Futbolun içinde her ihtimal var. Real Madrid de kendi ülkesinde b*ktan bir takıma Santiago Barnebeu'da yeniliyor bazen.
Bu durum Real Madrid'in bir dünya devi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Beşiktaş-Galatasaray derbisi eşit ağırlıklı 3 ihtimal bir maçtır. Bu maçtan alınacak sonuç Galatasaray'ın bu ülkede tek Avrupa fatihi olduğu gerçeğini değiştirmez.
Bizim skalamızdaki ekipler Liverpool'dur, M. City'dir, Atletico Madrid'dir, Juventus'tur. Yani biz Beşiktaş'ı bi rakip olarak görmüyoruz. Ha Çaykur Rizespor ile oynamışız ha Beşiktaş'la...
Yani demem o ki kendinizi bi nimet saymaktan vazgeçin. Her sene ligde 30 puan fark yiyip de bizle sidik yarıştırmayın. Galatasaray'ı yendiniz diye kimse sizi Şampiyonlar Ligi'ne dahil etmeyecek ok. - 5 ay
@Alaturka Galatasaray hakemlerle yol alıyor olsaydı 36'lık lig etabını 30. bile bitiremez ve averaj takımı olurdu.
- 4 ay
Gördük Galatasaray'ın gerçek gücünü. BEŞİKTAŞ:0-1:GS
Hadi sana geçmiş olsun.😂😂😂
5 ayVallahi hepsi iyiydi
Helal olsun
(Beşiktaşlı)00 Yorumla
5 ayseyir zevki ok yüksek bi maçtı. açık arar en iyi maçlardan biriydi. helal olsun cimboma
00 Yorumla
5 ayyarısını izledim en son barış yerdeydi
30 YorumlaGabriel Sara ve Noa Lang bence
32 Yorumla- 5 ay
G. Sara ki maçın adamı seçildi
- 5 ay
Bence sergen yalçın
5 ayBir Fenerbahçeli olarak tebrikss
11 Yorumla- Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı.
4 ayLang olmasa bittik
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÇok güzel bir duygu bir temsilcimizin başarısı gurur verici ülke puanı adına da
00 Yorumlatop toplayıcı kerim abi
00 YorumlaAdamlar eksik oynadı zaten
00 Yorumla
5 aySara ve lang çok iyiydi. Güzel bir galibiyet oldu.
00 YorumlaÇok güzel oldu çokta iyi oldu dhshs
00 Yorumla
5 ayOsimhen barış sara
00 YorumlaValla sevindirdi yüzümüzü aslanlar
00 Yorumla- Spor konusunda 312 cevap paylaştı.
5 ayVe sonra dedim ki ; iyi ki Galatasaraylıyım 🦁💛❤️
00 Yorumla Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Juventus çok kötüydü. Şaşırttı.
00 YorumlaNoa lang barış ve sara en iyiler
00 Yorumla
5 ayEn iyisi Barış, sonra Gabriel Sara 🟨🟥🇹🇷
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım