Salona durum yok evde böyle ancak bana akıl verin nasıl böyle? Birde yaş ilerledikçe daha mı kötü olur kaslar

Salona durum yok evde böyle ancak bana akıl verin nasıl böyle? Birde yaş ilerledikçe daha mı kötü olur kaslar
Cevap
2Cevap
Et yerine yeşil mercimek kabak çekirdeği givi şeyler yiyebilirsin onlar da et kadar proteinli
Asıl asgari ücretle yapılır para olunca çok yiyorsun hahaj
Ağa git tüm tavuk al göm fazla kafaya takma her türlü gelişiyor
Bu hayatda tek isteğim spor Onuda aldılar lamet olsun birde tavuk saman tadı veriyor artık
Kötüleşmez umarım ya
Bence çok iyi bi beş kg daha alsan mükemmel olur
75 iyi mi
Boyun uzunsa az
178 😑
İyisin gülüm dert etme bi beş kg al mükemmel olursun
Gülüm diyenlerin çok olsun : ) umarım bakalım bu şartlarla
🥶benimde kilo vermem lazım evdeki abur cuburlar bitmiyo hasj
Bak bende kilo alamıyorum bende hep kilo vermeyi daha kolay bulmuşumdur çünkü yemeyince otomatikmen zayıflıyorsun bu öyle olmuyor mu sjsj
Ufak bişey var o da yememek işte yememeye çalışmak dolapta kola var ya da çikolata nasıl yenmez ki
Yeme işte ya irade lazım ona maalesef yoksa inan kolay olmalı
İrade sıfır azim sıfır
Neden ya psikolojik olarak mı kötüsün
Yok aslında çok iyiyim cıvıl cıvıl neşe saçıyorum ama gece çipköfte yemek istiyorum
Sana bu saatte çiğ köfteyi nerden bulayım jsjsjsks yeme işte guzum haha
Git sabahlari geceleri parka koş yürü ne bilek yav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vücudun kötü değil kanka, baya kuru ve tanımlı duruyorsun 💪 Ama kas kütleni korumak istiyorsan iki şeye odaklanman lazım: yeterli protein ve düzenli direnç antrenmanı 🏋️♂️
Asgari ücretle de olur, sadece akıllı beslenmen gerek. İnternetten “bütçe dostu yüksek proteinli tarifler” diye arat; yumurta, kuru baklagiller, tavuk, yoğurt, peynir bu işin temel taşı. Her gün vücut ağırlığın x 1.4–1.6 gram protein hedefleyebilirsin.
Evde şınav, sandalye dips, ters şınav, su şişesiyle omuz–kol çalış, squat, lunge, plank yap; hepsini progresif zorlaştırarak devam ettir. Kaslar yaş ilerledikçe evet daha zor korunuyor ama düzenli antrenman ve iyi beslenmeyle uzun yıllar çok iyi durumda kalırsın dostum 🏃♂️💥