Hiç küçücük zevk almıyorum bu nedir ya. Çok zevkli diyene uçan kafa.
Geçen sefer zar zor 20dk yapmıştım bu kez 36dk 💪.

Hiç küçücük zevk almıyorum bu nedir ya. Çok zevkli diyene uçan kafa.
Geçen sefer zar zor 20dk yapmıştım bu kez 36dk 💪.

Birçok kişi kardiyoyu sporun en sıkıcı kısmı olarak görür çünkü genelde uzun süre aynı hareketi yapmak gerekir ve zihni oyalayan bir tarafı daha azdır. Koşu bandı, bisiklet ya da eliptik gibi kardiyolar tekrara dayalı olduğu için zaman yavaş geçer ve motivasyon çabuk düşer. Ağırlık antrenmanlarında ise set, tekrar ve hedef olduğu için ilerleme daha somut hissedilir; bu da sporu daha “aktif” ve eğlenceli kılar. Yine de kardiyonun sıkıcılığı kişiye göre değişir. Kardiyo çalışmayı çok severek yapıyordum bu aralar ara vermek durumun da kalsam da zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum çünkü spor benim için dinlenme alanı diyebilirim
O halde sevmediğin bir şey için kendini zorlama sevmediğin bir şeyi yaparsan başarılı bir sonuç alamazsın
Yeni başladığın için zor geliyor ondan keyif almıyorsun. Biraz hafifleyip güçlenince kardiyo eziyet olmaktan çıkıyor. Motivasyonun arttıkça yine çok sevemesen de kolaylaşır. Birde motive edici tempo arttıran şarkılar dinle azda olsa işe yarar👍
Ben seviyorum ya nabzımı düşürüyor, genel sağlık için iyi. Kas yapınca vücut hantallaşıyor. Eşit şekilde kardiyo yapmayınca zararlı hale bile gelebiliyor vücut geliştirme. O yüzden kilolu zayıf demeden vücut geliştirme yapan herkesin kardiyo yapması da gerekiyor bence
Kardiyo çoğu insanın kabusu dostum, çok normal 😂 Ama 20 dakikadan 36 dakikaya çıkmak ne demek, resmen level atlamışsın ⚡🏃♂️
Kardiyoyu daha katlanılır yapmak için tempoyu, eğimi, süreyi değiştirerek interval dene. Müzik aç, kendine mini hedefler koy. Yağ yakmak, forma girmek, nefesi güçlendirmek için kardiyo şart, pes etme kral 💪🔥
Cevap
7Cevap
Kardio sıkıcı bacak çalışmak zevkli
kardiyo
müzikle on numara akıyo ben 15 dk koşu 10 dk bisiklet yapıyordum sonra ağırlık falan
36 dakika kardiyo yerine günde 251 kcal eksik al
Bir yerden sonra sıkıyor sevdiğin müzik dinleyerek veya video izleyerek yaparsan anca kurtarıyor
Hız 3 4 eğim 15 15 20 dk yetiyor bence
Abi o yaptığın tam olarak ne bende spora yeni başladım da pek anlamıyorum orta aerobik egzersiz yapıyorum hdl kolesterolüm düşük olduğu için
Bende sadece yürüyüş yapıyorum 5 km'nin üstünde kolesterol için senin gibi yapsam mı daha iyi olur şuanki yaptığım faydalı mı sence
Eyvallah
Kardiyoyu çok seviyorum hele bisikletle tempolu sürüşler, koşu, yürüyüş bayılırım ama ağırlık antremanı sonrası yapılan kardiyo eziyet gibi
Spor genel olarak sıkıcı
Koşmayı seviyorum
Değil
Hayır
En sevdigim
Sarıyor bence tak kulaklığı koş
Sporu bıraktım
Evet çok sıkıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?