Spor İzlemesi en sıkıcı spor sizce ne? FitDilber Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Golf. 1-2 kere denk geldim. Ne sıkıcı bir spormuş o ya. 😂 İzlemesi en sıkıcı spor sizce ne? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Voleybol 0 2 Yorumla FitDilber +1 yıl Tartışılır u Barış_LonelyForever +1 yıl Zaten benim için demiştim. başkası için farklı olabilir
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Cidden golf. Abartmıyorum Dart bile daha eğlenceli. 0 1 Yorumla FitDilber +1 yıl Dart süper ya. Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Tempolu çok düşük ya da olmadıgı sporlar beni sıkıyor... 🥂 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bence de golf 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bütün sporları izlemek sıkıcı, oynamak lazım.. 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Basketbol 0 2 Yorumla FitDilber +1 yıl hayır bence, gayet heyecanlı. Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Ben o heyecanı alamadım, Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Voleybol
Tartışılır
Zaten benim için demiştim. başkası için farklı olabilir
Cidden golf. Abartmıyorum Dart bile daha eğlenceli.
Dart süper ya.
Tempolu çok düşük ya da olmadıgı sporlar beni sıkıyor... 🥂
Bence de golf
Bütün sporları izlemek sıkıcı, oynamak lazım..
Basketbol
hayır bence, gayet heyecanlı.
Ben o heyecanı alamadım,
Buz sporları
Tekne yarışları
Baseball
Kesinlikle golf
Golf
Tenis
Teniss