Spor İzlemesi en sıkıcı spor sizce ne? FitDilberFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Golf. 1-2 kere denk geldim. Ne sıkıcı bir spormuş o ya. 😂 İzlemesi en sıkıcı spor sizce ne? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 81% 1 yıl Cidden golf. Abartmıyorum Dart bile daha eğlenceli. 0 1 Yorumla FitDilber 1 yıl Dart süper ya. Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Tempolu çok düşük ya da olmadıgı sporlar beni sıkıyor... 🥂 0 0 Yorumla
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Spor konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence de golf 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bütün sporları izlemek sıkıcı, oynamak lazım.. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 8,4b cevap paylaştı. Voleybol 0 2 Yorumla FitDilber 1 yıl Tartışılır Barış_LonelyForever 1 yıl Zaten benim için demiştim. başkası için farklı olabilir
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Basketbol 0 2 Yorumla FitDilber 1 yıl hayır bence, gayet heyecanlı. Yorumla Çiçekaçmayankaktüs 1 yıl Ben o heyecanı alamadım, Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cidden golf. Abartmıyorum Dart bile daha eğlenceli.
Dart süper ya.
Tempolu çok düşük ya da olmadıgı sporlar beni sıkıyor... 🥂
Bence de golf
Bütün sporları izlemek sıkıcı, oynamak lazım..
Voleybol
Tartışılır
Zaten benim için demiştim. başkası için farklı olabilir
Basketbol
hayır bence, gayet heyecanlı.
Ben o heyecanı alamadım,
Buz sporları
Tekne yarışları
Baseball
Kesinlikle golf
Golf
Tenis