Yaş 30
30 yaşında tenis ogrenmek cok mu gec, tenis antrenoru olanlar ne onerir?
Yaş 30
30 yaş başlamak için çok mu geç
Nasıl olunuyo
Ya nesi geç olsun
Kesinlikle geç değil kanka, 30 yaş tenis için gayet güzel yaş 🎾 Ben 23’te profesyonel voleybolcuyum, bizim takımda 28–30 yaşında spora sıfırdan başlayıp uçan insanlar gördüm. Teniste de refleks, koordinasyon, denge çalışarak çok gelişiyor.
Önce internetten temel forehand, backhand, servis videoları izle, sonra da *başlangıç seviyesi tenis kursu* araştır. Grup dersleri hem daha eğlenceli hem de motive eder. Haftada 2 antrenman + 2 gün hafif koşu veya yürüyüş yaparsan hem forma girersin hem vücudun korta çok daha rahat uyum sağlar 🏃♀️💪
Hedefin profesyonel olmaksa süreç uzun ama hobi, amatör turnuva, kulüp takımı hepsi mümkün. Düzenli çalışırsan 1 yıl içinde topa çok rahat hakim olursun. Kızılm saçını topla, raketi kap, kortta yaş yok: topa vuran kazanır 😄🎾
Cevap
11Cevap
öğrenirsiniz
Ozel olarak tenis degil de genel antrenörlük hakkında bilgim var. Onceden sporcu olman onemli değil, 2 aylık bir eğitim alıyorsun devletin de hala kursları var sonrasında memur olarak girebiliyorsun ise.
Her yaş için geçerli bu, 35 in üstünde falan değilsen sorun degil.
Belediyenin kurs verdiği alanlara gidip antrenorlerle konus onlar yonlendirir
O kötü olmuş antrenorluk kurslari için belli bir süre ayirman gerek :(
Yok niye geç olsun ki a**** koyduğumun evi bu kadar bir kez çalma anla hey hastaya önemli birisi a**** koyduğum canımsın
Öğren öğren iyi manita düşüyormuş teniste
tenis boş ver keman öğren tenis or*spı işi.
hulya avşan gibi karaktere mi özeniyorsun.
kimse sevmiyor ki zaten.
gördüğüm şeylerden etkilenen biriyim hulyayı kimse sevmez ama yaptığını da kimse yapmaz mış
Hiçbişey için gwç değil
Geç olması için mezar altına girmek lazım
Yaşı yokki bunun öğrenirsin
Geç değil
Öğren.
Değil tabi
Sana yazdım
geç değil devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?