Beyler, sizce bir erkekte estetik mi daha zor yoksa bulk dediğimiz devasa kütle mi ve siz hangisini tercih ediyorsunuz?

#Gym #Fitness #Bodybuilding

Şuraya, "aslında hiç spor yapmıyorum, genetiğim böyle" yalanını atmak isterdim ama arkadaki fitness sehpasının ve her gün yediğim o haşlanmış tavukların hatırı kalır diye korkuyorum. Spor salonuna girerken "bugün sadece 45 dakika durup çıkacağım" diyip, aynadaki o meşhur ışığı bulunca 2 saatini harcayan arkadaş da benim. 😅

Yaklaşık 2.5-4 yıldır beslenmemi en ince ayrıntısına kadar planlıyorum. Yüksek protein, dengeli karbonhidrat ve sağlıklı yağlarla dolu temiz bir beslenme rutinim var. Şeker ve işlenmiş gıdalardan uzak durarak vücudumu en iyi şekilde beslemeye odaklandım. Takviye olarak ise doğal destekleyiciler dışında bir tercihim olmadı. Boyum ve kilom ise 1.83 - 80kg civarında seyrediyor. Eskiden çok zayıftım... Sakatlandığım, pes etmenin eşiğine geldiğim, tavuk-pilav görmekten bıktığım günler de oldu. Mind-Muscle Connection üzerine odaklandığım son 6 ayda, omuz ve sırt detaylarımda devrim yaşadım. Ağırlığı sadece kaldırmayın, kasın hissettiğinden emin olun.
Beyler, sizce bir erkekte estetik mi daha zor yoksa bulk dediğimiz devasa kütle mi ve siz hangisini tercih ediyorsunuz?
Güncellemeler
5 ay
Kadınlar da cevaplarsa çok sevinirim. Burada spor ile ilgilenen kadınlar mutlaka vardır. Sırf sadece soru cümlesine "beyler" ile başladığım için geri çekilmeyin. ☺️
Güncellemeler
5 ay
Ha, ben gay değilim. Yorumlarda abuk subuk konuşmayın. Gayet halis mulis handsome man vibe veriyorum bence. 😮‍💨