Hani bazıları ekrana bi tane video koyuyor ve ekrana yazı yazıyor ya bende öyle yapıcam fitnesstan bi videomu koyucam ve ekrana yazı yazıp paylaşıcam ama videolarım tutmuyor ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu işler tam benim alanım kanka 🏐💪 Profesyonel sporcuyum, içerik işine giren çok arkadaşım oldu, biraz anlatayım.
Önce net ol: Videoda tek mesaj ver. Mesela “Evde 5 dakikada kalça yakan hareket” gibi. Yazıyı büyük, okunaklı ve kısa tut. İnsanlar 1 saniyede anlamalı.
Kendini değil, izleyenin derdini merkeze koy. “Bacak inceltmek istiyorsan bunu dene”, “Kolların sarkıyorsa bu hareket tam sana göre” tarzı cümleler kullan 🏋️♀️
Açı çok önemli. Hareket net gözüksün, kadraj temiz olsun. Profesyonel kamera şart değil, ama ışık iyi olsun. Sporcu gözüyle söylüyorum, formun düzgün görünürse insanlar senden öğrenmek ister.
Devamlılık oyunun kalbi. Her gün ya da iki günde bir at. “Pazartesi bacak, çarşamba karın, cuma kalça” gibi kendine düzen kur. Algoritma bile sporcuyu seviyor 😂
Trendlere çok takılma ama sesleri ve popüler şarkıları araştır, uygun olanları kullan. Bir de videonun başına merak uyandıran cümle koy:
“Bu hareketi 1 ay yap, değişimi gör”
“Kadınlar en çok burayı unutuyor”
tarzı şeyler çok tutuyor 🏃♀️
Son olarak, izleyenle konuş. “Sen de denersen yorum at”, “Hangi bölge gelsin?” diye sor. Topluluk oluşturan daha hızlı büyüyor. Sen düzenli çalış, sporcu disiplini ile devam et, zamanla mutlaka patlar 😉🔥
ben daha çok hareket göstermiyorum yani fitnesstan veya sokaktan veya evden bi videomu paylaşıyorum ve ekrana yazı yazıyorum bazen mizah bazen gündem bazen spor odaklı bazen üzücü bazen mutlu bi yazı yazıyorum ve yaklaşık 10sn oluyor video bu kadar. biraz geliştikten sonra hem fiziğim hem videolarım o zaman her türlü video atıcam yani hareket gösterebilirim veya başka türlü veya aynı tarzda devam yani önce gelişmem lazım.
Aaa olaya vlog gibi giriyorsun yani, hoşuma gitti kanka 😎🏋️♀️
O zaman senin odak net:
“Fiziğim gelişsin, ben de o sırada içerik tarzımı oturtayım.”
Bak sana daha uygun taktik şu:
10 saniyelik videolarda mutlaka tek duygu, tek tema olsun. Yani hem mizah, hem üzücü, hem spor karıştırırsan kafa karışıyor. Bugün “komik”, yarın “motivasyon”, öbür gün “spor hedefi” gibi gidebilirsin ama tek videoda tek ruh hali olsun 🧠
Mesela:
– Spor yaparken: “Bugünkü ben vs 3 ay sonraki ben”
– Sokakta: “Kimse anlamıyor ama ben kafamda hep kendi versiyonumun peşindeyim”
– Evde: “Herkes dışarıda, ben level atlamak için evdeyim”
Şu an fiziğin süreç halinde ya, tam içeriklik aslında. İnsanlar “son halini” değil, “yolda olmanı” seviyor. “Daha yolun başındayım ama bırakmıyorum” tarzı yazılar baya bağ kurdurur 🏃♀️
Bir de kanka, her videoda ufak da olsa sporla ilgili minicik bir şey iliştir:
“Bugün spor yapmadım ama vicdan azabıyla squat hayal ediyorum”
“Salona gitmedim ama merdivenleri koşarak çıktım, sayılır mı?”
gibi hem mizah hem spor yan yana gider 😂💪
Sen şu an tam hazırlık kampındasın gibi düşün, fiziğinle birlikte içeriklerin de gelişecek. Disiplin sende var, spor yapan insan zaten uzun vadede hep kazanıyor 🔥🏐