Bu Bencillik mi?

Kuzenim yazın 3 ay ise girmişti ve para biriktirmişti , o işten çıktıktan 1 ay sonra da ben ise başlayacaktım, spor salonuna baslicam dedi. bende 3 ay donra brnde gidicem iş bitince birlikte gideriz dedim. Sonra tamam dedi vs. Ama brnim param 3 ay sonunda bitmiş olursa sende beni bekliceksin dedi bende ayarlarız dedim. Her neyse ben ise girdim bitmesine 2 ay var biz yine konuştuk ve 2 ay sonra baslicam spora dedim. Oda tamam vs dedi babasına annesine sordu falan. Sonra işin bitimine 2 hafta kaldı. Bende 2 hafta sonra geliyorum spora başlıyorum dedim. Oda benim param yok falan dedi. bu sırada bende babama söyledim spora gitmek istediğimi. Babamın arkadaşının spor salonu varmış beni oraya götürdü. Babam adamla konuştu vs ben 6 aylık üyelik altım. Kuzenime de dedimki durum bu şekilde oldu babam götürdü vs arkadasiymis zaten şimdi basla 2 ay sonra falan ödersin. Zaten 6 aylık üyelik 6.600 mü neymiş. Kuzenim bi anda bana. sinirlendi trip atiyor falan brnim ben il olduğumu söylüyor o beni beklemiş ben onu beklememisim ama brn ona 3 ay sonra 2 ay sonra 2 hafta diyr zaman vermiştim. Ayrıca kendisi birlikte diyete başlamamız rağmen düzenli diyet yapmayan. Bana verdiği sözü tutmayan. beni son zamanlarda arka plana koyan biri. Brn o para ödemeden erkenden başlar 2 yada3 ay sonra ödemeye başlar diye düşündüm. O yuzden.2 kere spora gittim daha ɓen bencil miyim
Güncellemeler
6 ay
Diyete başladığımızda da ben 57 kiloya düşmüştüm ve o kilo vermemişti bana daha fazla verme beni bekle ben 57 olunca sende kilo vermeye devam et demişti. Sonra onu beklerken kilo aldım. Tekrsr diyete başladım ve 51 e indim. Bu kez bana sen beni beklemedin dedi
Bu Bencillik mi?