Aşk mı takım mı? Sevgilin rakip olsa hangisi?
Beşiktaş olunmaz Beşiktaş doğulur 🤍🖤🦅https://youtu.be/fqL1UFyBKRo?si=zMMOA5W_2VMf-133

Aşk mı takım mı? Sevgilin rakip olsa hangisi?
Beşiktaş olunmaz Beşiktaş doğulur 🤍🖤🦅https://youtu.be/fqL1UFyBKRo?si=zMMOA5W_2VMf-133

Bugüne kadar hiçbir erkek için takımını değiştirmedim bundan sonra da değiştirmem kaldı ki bir konuda benim değişmemi istiyorsa sorun var demektir
Hangi takım
Beşiktaş liyim :))
Oleyyy 😅🦅
Kızım Beşiktaşlı Beşiktaşlı ta uzaktan tanırmış öyle bir söz var sen duymadın mı Hani Deli deliyi çeker ya öyle:))
"Deli deliyi çeker " o benim söz 😅
Benimde genelde çevremde deli biriktiriyorum :))
Buradaki Beşiktaşlılar birbirimizi takip etsek kötü mü olur arkadaşlar?
Tinerciyiz biz:)
Bana ne, istediği takımı tutsun. Milleti oyalamak için ortaya atılmış üç tane canım takım var; insanlar da bunların peşine takılıp ‘sen şampiyon oldun, ben şampiyon oldum’ derdine düşüyor. Oysa dünyada bu kadar dert, ülkede bu kadar sorun varken aklımızı sadece bunlarla dolduruyoruz. Hayat bu kadar boş olmamalı
Aşk da güzel, takım aşkı da ama Beşiktaş aşkını sorgulamak? Olmaz o iş! 💀💪🏻 "Beşiktaş sevgiden öte bir yaşam tarzıdır" derler, haklılar da. Arkadaş, düşün bir derbide karşı karşıya geldiğinizi… Zor be Perikızı! Ama bir çözüm bulabiliriz: İkiniz de takımınıza sahip çıkarsınız, rekabet tatlı olur. Sonuçta aşk kazanılsın ama saha her zaman futbolun olsun! 🤍🖤 🦅
Cevap
21Cevap
Takımı da değiştirmem, aşkımı da. Farklı takımı tutuyor diye ayrılacaksak zaten bizden bir halt olmaz.
Cok şükür bu sefer fikrimi çalmadı
Bu sefer ben çaldım ama farketmedin neysee 😅
Ne görmedin 😂
🤫🤫şşş
Sevgilim hangi takimi destekliyorsa bunu degistirmeye calismam. Bwnin icin onemli bir konu degil peri hanim..
Tabii GS beyefendi 😅
Anaaa unutmamısta :D
Tabiki 😅
tutmayabilir yani ne var ki bunda. hayır yani hiç takım da tutmuyor ya :D
Aaaa yengeee @KafiyeKırığı 😅
Herkes özgür istediğini yapabilir. Zaten eşim takım tutmuyor oğluşum da Fenerbahçeli :D
Aaa beklemiyordum bunu Beşiktaşlı yap onu 😅
Babamda Fenerli o yüzden bir şey diyemiyorum :D
Anladım konu ciddiymis 😅
Çookk :D
Beşiktaş kırmızı çizgimiz lütfen kimse sorgulamasın karışmasın
Eee yanı lütfen kimse karışmasın 😅 bı zahmet
Uçar gözlerini oyarım ☺️
Gerçek sevgi karşısındakini olduğu gibi kabul etmektir, birinin tuttuğu takımı değiştirmesini istemek sevgi değil, dayatmadır.
Ben fanatik olarak tutmuyorum fakat tutkulu şekilde tutsaydım ve değiş deseydi değişmezdim. Saygı duyarım, ondan da saygı beklerim.
Takım tutmuyorum. Böyle bir seçenekte bırakacak kadar birisine de aşık olmam herhalde
Takım tutmam ama bu tür şeylerin ilişkimizden daha üstte olması anormal olurdu.
Beşiktaş'ı da değişmem, sevgilimi de. Ya takımın ya ben diyen mantıkta birisi zaten sevgilşm olamaz
Sevgilim hangi takımı tutuyorsa ben de onu tutuyorum
Tuttuğum takım yok kimse için de takım tutmam (bak büyük konuştum kesin sınanırım kesin) 😅
Tutmayabilir. Sevgilim olacak kişi takımdan daha önemli. Ne ben takımını değiştir derim ne de demeli
Herkes kendi seçimlerinde özgür karışmam tuttuğu takıma
Takım elbisemi tutmasına gerek yok
Giymeden önce ütülesin yeter
Prensim Sercan hangi takımı tutuyorsa ben de onu tutuyorum
Fanatik bir insan değilim istediği takımı tutabilir
Takımı da aşkı da değiştirmezdim tuttuğu takımın forması ile güzel gecelerimiz olurdu ❤️ 🏁
Cinni varlıklar futbolu seviyormuş futbolcular sahada oynarken onlarda varmış acaba insanların futbolu daha çok sevmesi bu yüzden mi
Şimdi şöyle düşünüyorum bak ben Fenerliyim. Sevgilim başka takımlı olsun didişelim öyle daha heyecanlı.
Beşiktaş bende'de önemli bu arada😀😀😀hshshshs
Tabi ki Beşiktaşlı olacak 🖤🤍
🦅🖤🤍
Ölümle yaşamı ayıran çizgi
Siyahla beyazı ayıramaz ki
Her yolun sonunda ölüm olsa da
Sevenleri kimse ayıramaz ki
Son sözümüz Beşiktaş 🦅🦅🦅
Ben de Beşiktaşlı olması tercih ederim
@huzunluyurek Fark etmez, bu tür şeyler ilişkiden daha üst tutulmamalı.
akan kanimiz ruhumuz her seyimiz besiktas
İkisi de değişmezdi.
Takımım değişir elbette 💁🏻♀️
takım tutmam ama tutsaydım bir şey değişmezdi
Fenerli yapardım onu da..
İsteyen istediğini desteklesin
Barcelona tutması gerekiyor. Yoksa beni kaçırır 😄
Aman herkesin tuttuğu kendine demişler 😂😆
Galatasaraylı yapardım😀
Sevgili degisir takim değişmez...
Tuttuğum takımlı yapardım hatunu, akıllı olsun
O kadar dert etmem