Takım tutmuyorum ama eğer bir takımda tutmuşsam değiştirmem bir şey seçmişimdir hoşuma giden bir şeydir sevgilim bunu değiştirmeye çalışıyorsa zaten sevgilimi değiştiririm benim düşüncelerime seçimlerime saygı duyan biri olmalı hayatımdaki insan beni karar ve seçimlerimi değiştirmeye çalışan biri değil konu burada takım değil))
Vallahi o kadar kolay değil ama aşk için az da olsa fedakarlık yapılır tabii! 😄
Takım tutmak çoğu zaman genetik ve hayat şekli gibi bi şey, aniden değişmiyor. Ama sevgili için “birazcık yanına yanaşırım” diyebilirim; mesela maçlara beraber gideriz, takımı desteklerim, ama kalpten değiştirmek? Zor!
Yani özetle: “Tamam, birlikte maç keyfi yaparız ama formayı değiştirmek başka mesele!” 😂
Takım değiştirmek mi? Vallahi mümkünatı yok, sakat işlere girme! 😄 Sen Fenerbahçelisin, ruhun hakkını ver! Tuttuğun takım kalpten gelir, gönül işidir. Bunun pazarlığı olmaz. Ama sevgilinle tatlı bir rekabetin tadını çıkarabilirsin bence. Derbilerde küçük iddialar koyun, keyifli olsun. Dünya Fenerbahçeliler Günümüz de kutlu olsun! 💛💙⚡
Ben Beşiktaşlıyım. Yani öyle böyle değil. Benim canımdan bir parça diyebilirim. Hayatıma bir sürü kadın girdi. Bir sürü kadın çıktı ama Beşiktaş hep kalbimin en güzel yerinde kaldı. Ben asla ondan vazgeçmem ve değişmem. Gerekirse kız arkadaşımı değiştiririm ama ondan vazgeçmem. :D
Sevgilisine göre takım değiştirecek erkek istemem ben. Sevgilisine yaranmaya çalışan erkeksi omurgasızlar fazlasıyla iticiler. Sevgilisi FB liyse FB li olurlar, takım tutmuyorsa takım tutmayı kendileri de tamamen bırakırlar. İbretlik türler..
Değiştirmem, aynı takımı tutmak zorunda değiliz ama çocuğum net şekilde benle aynı takımı tutmak zorunda 🤣 eşimle aynı takımı tutarsak hep beraber maça gideriz, farklı takımları tutuyorsak sadece çocukla ben gideriz bu kadar basit 🤣.
Sevgilim Sigaramı Benmi Demisti Bana Cok İyi Hatirliyorum Baya Bir Yil Gecdi Tabikide Sigara Dedim Ve Onu orada Terk Ettim 🙃 Fanatik Bir Olarak Tabikide Tutum Takimi Değişmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Öyle şey mi olur dansöz gibi kıvırtmayız takımımız neyse o sonuna kadar 🤭