Sözlüm beraber spora gidelim diyor evliliği bekleyelim diyor sıkıntı çıkarma ihtimali var mı?

Dün normal denk geldim kızın biri crop eşofman video çekmiş bu kızın fiziginde olmak istiyorum dediğimde olursun dedi böyle giyinicem sporda dediğim de ise böyle konusmanda sinir oluyorum dedi ne varmış Spor yapıyor bu gayet normal dedim sokakta zaten giyilecek kıyafet değil kaldiki karisamazsin bana konuştum kıyafet konusu sorun olacaksa nişan olmadan herkes yoluna dedim zoruna gitti bu hala kisitlama derdinde mi? Eğer sorun çıkaracaksan kadınların olduğu yere giderim ne sen nede başka erkek olmaz kendime rahatça sporumu yaparım dedim.. çünkü biliyorum geldiğinde onu yapma bunu yapma gotun görünüyor falan diyerek burnumdan getirecek. Sizce ne olduğu bellimi bu hikaye yoksa boşanmadan şimdiden ayrılık mi görünüyor

Güncellemeler
6 ay
Aynen siz her boku yiyin sonra evleneceğiniz zaman düzgün insan arayın benim geçmişimde geleceğim de temiz ben bunu biliyorum ve benim yapacağım sporla ya da benim özgürlüklerime bir erkek karışamaz. Evlilik adı altında olan şey size göre kısıtlamaysa siz gidin evlenin tabi önce her boku yiyin sonra diktirin sonra geçmişinizi unutun aynen öyle siz en doğrusunuz şu an benim düşüncem yanlış değil diye zorunuza gidiyor. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum herkes kendi hayatından sorumludur.
Sözlüm beraber spora gidelim diyor evliliği bekleyelim diyor sıkıntı çıkarma ihtimali var mı?