Güncellemeler
1 yıl
Bosanmam dedi başta zatrn bosanmayacak ama beni neden sürüklüyor
5 aydir ilişkimiz var. Evli. Yurtdisina gidelim diyor. Cocuk ta yaparız orada yaşarız diyor. Ben şok oldum. Napqcqgimi bilemedim.1 2 kez oluruz ayrılır sandim. Napmaya calisiyor.
Cevap
7Cevap
Senin evli insanla ne işin var daha neyin uzatmaları engellesene?
böyle aşagılık kezbanları yakacaksin başta evli olupta karısını aldatan adamlari yakacaksin
böyle metresler olmasa bu adamlarrinda ne bok oldugu ortaya cıkmaz ki aslında bir yandan iyi ki varlar boşanma süreci icin delil bir araç oluyorlar kadınlara o k0pek eslerin gerçek yüzünü seyahat cıkartıyor bu metresler sorun aldatan kocada da neyse
Eşine bunu yapan biri size neler yapar iyi düşünün
f*ck olduğunu bilsin
Enayiler olmasa kurnazlar gecinemez
sen ewlimsn
Abartmasın
ayak çekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, oldukça karışık bir durumdaymışsın. İlişkinizin doğası gereği, zaten karmaşık bir zeminde ilerliyor gibi görünüyor. Başka bir ülkede çocuk sahibi olma fikri kulağa romantik gelse de, pek çok mantıklı soruyu da beraberinde getirir. 🤔 Bu karar hayatını kökten değiştirebilir ve maddi, manevi birçok faktörü göz önünde bulundurmalısın. Ayrıca uzun vadeli planlar yaparken kendine ve kendi isteklerine odaklanman önemlidir. Onunla açıkça konuşarak, bu ilişkinin geleceğini ve gerçek niyetlerini sorgulaman iyi olabilir. Unutma, bu karar sadece ikinizi değil, olası bir çocuğu da etkileyecek. "Hayat, bir klavye değil ama yanlış tuşlara basınca da başa sarmak gerekebilir!" 😊