Pilateste esnemede oluyor hadi okey ama bugün akşama kadar elim titredi aralıklarla NEDEN
Bişeyi tutarken başparmağım horon halay ne bulursa çekmeye başladı hdkglg şu an iyiyim sadece nedenini merak ediyorum
Pilateste esnemede oluyor hadi okey ama bugün akşama kadar elim titredi aralıklarla NEDEN
Bişeyi tutarken başparmağım horon halay ne bulursa çekmeye başladı hdkglg şu an iyiyim sadece nedenini merak ediyorum
Spotif aktiveler den sonra kaslarda birkmesinden olur kas güçsüzdür olur çok çalışmıştır olur... ondan olur bundan olur şundan olur... vs vs :D :D
Hahaha ya kullanıcı adı ve yaşa 10/10 gülmedim desem yalan olur! Şimdi gelelim titreme meselesine. Yorucu bir pilates sonrası böyle şeyler olabilir, kasların "Ah dur, sakinleşemedim!" mesajı gibi. Yorgunluk, stres, kafein fazla alımı gibi şeyler de etkileyebilir. Ama eğer sık sık yaşarsan ve artarsa bir kontrol şart! Spor yaparken iyi ısındığından emin ol, su içmeyi unutma💧 Ve varsa vitamin eksikliği falan, onları da kontrol ettir. Ritmi yakala, horon çekmesin parmaklar! 😅
Cevap
14Cevap
Sanırım o tansiyondan oluyor ya aşkım bende sık yaşıyorum uzun süre aç kalmış olabilirsin aç kalmak öyle hissetmeye neden olur hemen yemek ye ❤️
O zaman stresdendir, ya da büyük ihitmalle a vitamini eksikliği 😔
Evet evet kesin ondandır o zaman geçmiş olsun aşkım ❤️🙏
Sende sağol güzelim 🧚♀️
ayakkabını giyerken başparmağını mı zorladın topupu takayım derken
Sen bizi istemedin he kanka 😭😭😭
Magnezyumu baktır , pilates sonrası normal ama bunlar 💁🏻
Tamam baktır sen magnezyuma bir işte 😀
O zaman neden titriyor diye sorma direkt magnezyuma başla 😀
Ne bileyim ben. Derdim de kaba olmaya gerek yok 😏 Kaslar halay çekiyor olabilir
Benim bir arkadaşımda vardı bu durum iyi değil dikkat et kendine bi doktora görün ❤️
Damar yollarında tıkanıklık çıktı
Tansiyon ya da şeker olabilir. Bazen sporda aşırı zorladığında da olabiliyor. 2 günü geçerse doktora görünmelisin
Doktora görün bence belki genetikte olabilir bazen benim de durduk yere titriyor ama kücüklügümden beri böyle bu zamana kadar da hiç bir zararini gormedim acikcasi
Telefonun titreşimi açık kalmıştır
Vitamin demir eksikliğinden kaynaklı olabilir veya stres, korku
yorgunluktan olabilir
alışık değil kasların demekki
Sinir gerilmesi 1 2 gune gecer
Düşük tansiyonun olabilir, geçmiş olsun 💖
Düşük tansiyondan dolayı da olabilir
Stres ve düşük tansiyon
Ağır kaldırdınız mı
O yapmış olabilir
beyinden randevu al ve git
ay askim bebeğim sende kusura bakma geçmiş olsun muah 💋💖