Elde titreme neden olabilir?

Arkadaşlar benim yaklaşık 1 senedir sol elimde, hatta kolumda titreme var. Normal şartlarda elimi uzatıp tuttuğumda ya da sabit bi pozisyondayken titreme hiçbirşekilde olmuyor ama hareket ederken mesela en güzel örnek çay içerken bardağa elimi uzatırken zangır zangır titriyor. Çay bardağını alırken de bırakırken de aynı titremeyi yaşıyorum. Sadece sol elimde ve kolumda oluyor. Sağ tarafta bişey yok. 4-5 farklı nöroloji doktoruna gittim beyin emarı, boyun emarı çekildim, hormon tahlilleri yaptırdım çok şükür bütün sonuçlar normal. Doktorlar strese bağlı olduğunu söyledi ki gerçekten anormal durumda stresli bi hayatım var.. Antidepresan verdiler, 3 farklı antidepresan kullandım denedim hiçbirinin faydası olmadı.. Suan hala devam ediyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Tıpta hedefe giden elde titreme şeklinde geçiyor. Son gittiğim doktorlar bunu hastalık olarak değerlendirmemem gerektiğini, önemsiz bişey olduğunu şöyledir. Ama ben yine de merak ediyorum.. :( Bu arada bu yaz 1 haftalığına antalya tatili yapmıştım, tatilden döndüğümde zerre kadar titreme kalmamıştı.. Sonra iş hayatı yeniden başlattı ve suan devam ediyor. Sizce önemli bişey mi yoksa üstünde durmaya gerek yok mu doktorların dediği gibi?
Elde titreme neden olabilir?