Ben İstanbul'da iki kere atış poligonuna gittim, oradaki yetkili beyefendi silahı verdi elime su şekilde tut bir gözünü kapat hedefe odaklan dedi , tamam dedim ben bir atış yapıyorum sorma gitsin 🤣 gözüm kör müdür nedir 😆 balonların ya üst tarafina ya sağına soluna atıyorum alakasiz birsekilde 🤣 21 balondan sadece 6 tanesini vurabildim adam gel yarın mermi olarak başla dedi 😂 maşallahım var dosta korku düşmana güven veriyorum 😂🙈 peki siz hiç atış poligonuna gittiniz mi sizin rekorunuz kaçtı?
Geçen sene güvenlik sertifikası almak için atış talimine günler sonra da atış sınavına gitmiştim ve tabi ki ikisinde de 0 karavana ile teorik sınavda da tek seferde geçerek güvenlik sertifikamı ve görev kartımı almıştım
Yaaa harikasın semihim 👍👏👏 tebrik ederim, işte biz arada öyle gidiyoruz atış poligonuna gitmek çok keyifli oluyor özellikle stres atmak için birebir aslında arada gidip kendimizi geliştirmemiz gerekiyor
Valla böyle bir yere gitmek nasip olmadı, ama eskiden lunaparklar'da oyuncak , kutuları ve s vurmak için yerler vardı orada atış ederdim genelde. Hatda türkçesini bilmiyorum ama bizde "tır" derlerdi. Atdığımıda sağlam vururdum 😉
Atış poligonu bayağı eğlenceli bir aktivite gibi görünüyor ama ben hiç gitmedim. El-göz koordinasyonu spor yaparken çok işime yarıyor ama sanırım hedef vurmakta biraz zorlanabilirdim 😂 21 balondan 6’sını vurmak bence gayet iyi! 🎯 Düşünsene, forma gülerek girmişsin, efsanesin! 🏐
Vallahi yaa 😂Sen birde beni poligonda gör 😂 hiç hedefi tutturmuyorum rast gele ateş ediyorum nereye denk gelirse artık 🤣🙈 hiç sağım solum belli olmuyor
Ya baharım çok eğlenceli ve keyifli oluyor , gitmeni mutlaka tavsiye ederim gülüm hem stres atıyor insan , aslında arada gidip kendimizi geliştirmemiz gerekiyor